star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hosszúpereszteg

  • 166 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 585 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Hosszúpereszteg

  • 166 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 585 m² telek

  • Eladó ház Hosszúpereszteg

  • 166m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1984
Szobák száma
6

Az ingatlanról:

Hosszúpereszteg településen kínálom megvételre ezt a bruttó 200 nm-es, többgenerációs családi házat. A település az ország nyugati részén, Vas megye délkeleti csücskében fekszik, a környezet csodaszép, a falut szőlőhegyek és erdők veszik körül.

A község mellett lévő Szajki-tavak nemcsak a magyar embereket vonzzák mágnesként, külföldről is érkeznek ide turisták, hogy kiélvezzék a békés, nyugodt környezetet. Ha ez nem lenne elég, a "tengerünket", a Balatont is csupán 40 perces autóútra találjuk innen.

Az épület az 1980-as években épült, 2002-ben társasházzá alakított, beton sávalapra, tégla lábazatra, hagyományos módon téglából falazott, fa gerendás, sátortetős, cseréphéjalású tetőszerkezettel készült. Két azonos méretű (83 nm) és kialakítású, egymáshoz képest szimmetrikusan elhelyezkedő, külön bejáratú lakást magába foglaló kétszintes épület.

A műszaki állapota korának és építési módjának megfelelő, vizesedés nyomai, repedések nem láthatóak, a tetőszerkezeten behajlások nem észlelhetőek.
Az ingatlanban lakásonként az alábbi helyiségek találhatóak:

Földszint: 1 szoba, 1 konyha-étkező, 1 kamra, 1 fürdőszoba-Wc, 1 közlekedő
Emelet: 2 szoba, 1 WC-kézmosó, 1 közlekedő

A szobákban és az emeleti közlekedőkben parketta burkolatot találunk, a többi helyiségekben járólap van. A fűtés jelenleg cserépkályhákkal megoldott, de a gáz-fűtési rendszer kiépítésére is van lehetőség. Az ingatlan jelenleg is lakható állapotban van, de igény szerint felújításra/korszerűsítésre szorul.

A telek 2 585 nm nagyságú, minden oldalról bekerített, a kertben veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van.

Az ingatlan tökéletes választás lehet, ha több generáció szeretne együtt élni, de turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek is, hétvégi házként, nyaralóként.
Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Közlekedő
8.2m²
Szoba
7.6m²
Szoba
17.6m²
Közlekedő
8.3m²
Fürdőszoba
6m²
Kamra
1.8m²
Konyha
9.6m²
Szoba
22.7m²
Közlekedő
8.2m²
Szoba
7.6m²
Szoba
17.6m²
Közlekedő
8.3m²
Fürdőszoba
6m²
Kamra
1.8m²
Konyha
9.6m²
Szoba
22.7m²

Elhelyezkedés

Hosszúpereszteg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6517945


+36 70

Ingatlannet kód: NET6517945

Az általad megtekintett eladó hosszúperesztegi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 166 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 585 m². További jellemzői: az építés éve 1984. A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 174 699 Ft, ami a hosszúperesztegi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hosszúpereszteg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.