star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Igal

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 18 026 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Igal

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 18 026 m² telek

  • Eladó ház Igal

  • 110m²


Ár:

185 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Kaposvár és a Balaton között félúton, a gyógyfürdőjéről is híres Igalban kínálunk megvételre egy jól működő birtokot. A majdnem kéthektáros területen van szántó, szőlő, gyümölcsös és művelés alól kivett lakóház, udvar, gazdasági épület. A teljes terület szépen gondozott, művelt. Elől áll egy nagyjából 100 éves lakóház, amit ízlésesen, minőségi módon felújítottak modern műszaki tartalommal, de meghagyva bizonyos autentikus jelleget. Lakóterülete 110 m2, ahol találunk étkezős konyhát, nappalit, és két hálószobát. Az egyik szobán belül van egy klasszikus dizájn szerinti fürdőkád, a másik szobához zuhanyzós fürdő tartozik. Ez utóbbi szobában fekvőgaléria is helyet kapott. Praktikusan külön van a mosókonyha még egy zuhanyzóval. Külső bejáratú szaunával és üvegfalú télikerttel egészítették ki a benti teret. Ezzel szemben áll egy dézsafürdő. A ház hosszanti oldalánál verandaszerű fedett terasz húzódik, ez hátul kiszélesedik, itt jól elfér a kemence. A ház túlsó oldalánál pedig fedett kocsibeálló, tároló létesült. Pár méterrel arrébb áll a 160 m2-es gazdasági épület különböző istállókkal, húsfeldolgozó és füstölő helyiséggel. Ez is a lakóházzal egységes stílusban, kiváló minőségben lett felújítva. Itt alakították ki a 10 kW-os napelemrendszert is, ez táplálja az elektromos kazánt a fűtéshez, ill. a 3 fázist. Még hátrébb áll egy kisebb, 60 m2-es, de kétszintes ház. Földszintjén étkező-nappali, kis konyha és zuhanyzó van, plusz fedett terasz, fent szoba. Alatta pince. Itt kályhákkal lehet fűteni, ha szükséges. Ez az épület a 90-es években épült, nagyon jó állapotú. A terület elején, a lakóház vonalában van még egy épület, ez felújítandó, de a 3x32 A itt is megtalálható. Vezetékes víz helyett ásott kútból jövő jó minőségű víz áll rendelkezésre a házi vízmű segítségével. A négy helyrajzi számon, zártkerti ingatlanként nyilvántartott, különleges kivitelezésű, kiváló állapotú és jól működő családi gazdaság Igal központjához egészen közel, de egy eldugott, csendes helyen található, és egyben eladó.


Elhelyezkedés

Igal, ---


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560892


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560892

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó igali (---) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 47 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 18 026 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 1 681 818 Ft, ami az igali átlaghoz képest 82%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Igal ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.