star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület, Nyék

  • 159 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 168 m²

    telek

Vételár:

389 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület, Nyék

  • 159 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 168 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület, Nyék

  • 159m²


Ár:

389 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1996
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

II. kerület Szalonka útnál, páratlan környezetben elhelyezkedő, toszkán hangulatú, mediterrán, medencés kertben lévő IKERHÁZ jellegű, öt szobás álomotthon eladó.
Az ingatlan a kerület legszebb, zöldövezeti részén, mégis jó közlekedési adottságok közelében helyezkedik el.
Az 1168 nm-es telken lévő, gyönyörűen gondozott, intim kerttel rendelkező ingatlan egy szépen felújított és folyamatosan karbantartott villaépület ~160 nm-es, fizikailag tökéletesen elhatárolt lakása.
A lakás igényesen, teljes körűen felújított: a külső nyílászárók elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek, a lakásban új kondenzációs Bosch típusú kazán biztosítja a fűtést radiátoros és padlófűtéses hőleadással, valamint minden szobában hűtő-fűtő klíma szolgálja a lakók kényelmét.
A két lakószintes ingatlan földszintjén hangulatos kandallóval ellátott tágas, nagy étkezős, délkeleti tájolású, világos, napos, terasz-és kertkapcsolatos nappali; külön konyha kamrával; dolgozó/vendég szoba kanapéval, beépített szekrénnyel; zuhanyzós fürdőszoba, wc; valamint beépített szekrénnyel felszerelt előszoba található; az emeleti szintre kényelmes belső lépcső vezet, itt két nagyobb és két egybenyíló kisebb szoba; valamint két fürdőszoba lett kialakítva (a nagyobb zuhanyzóval és káddal felszerelt, a másik zuhanyzóval és wc-vel); az emeleti szintet hangulatos, medencére és a kertre néző nagy terasz egészíti ki.
A garázs szinten egy gépkocsi számára nagyméretű garázshely, valamint saját tároló és mosó helyiség található (+10MFt).
A rendkívül csendes környezetben található ingatlan a természetvédelmi körzet határán, de kiváló tömegközlekedésű helyen van (a 11-es busz megállója ~500 méter); a Rózsadomb Center 5 perc, a Mammut bevásárlóközpont és a Budagyöngye 8-10 perc autóval. Az ingatlan kitűnő lehetőség akár több gyermekes család részére is, lévén a közelben jó nevű általános- és középiskolák is vannak.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Nyék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649506


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649506

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, nyéki ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 168 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 389 millió Ft, négyzetméter ára 2 446 541 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Pleszkán Andrea referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649506. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Nyék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.