star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 175 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 161 m²

    telek

Vételár:

271 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 175 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 161 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 175m²


Ár:

271 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Kivételes lehetőség! Hűvösvölgy kedvenc étterméhez közel eladó egy most épülő ikerház egyik lakása vagy az egész ház a budai természetvédelmi terület mellett, ami fantasztikus panorámával rendelkezik.
A telek mérete és formája miatt több mint 500 nm-es saját használatú kert tartozik a lakáshoz. A teljes telek mérete 1160 nm.

Lakásonként a lakótér 175 nm-es, nappali, étkezős konyha, 3 hálószoba és két fürdőszoba beosztású. Tartozik hozzá egy garázs, és előtte van hely még egy autó parkolására kapun belül.
A ház modern kinézetű, de egyedi jegyekkel rendelkezik, belesimulva a tájba, a faborításnak és a díszítő elemeknek köszönhetően.

A műszaki berendezések és a modern építési technikának köszönhetően AA++ besorolású ingatlan. A fűtés-hűtés Daikin és Rehau rendszer biztosítja a padló és mennyezet felületen. A napelem rendszer bekötéséhez minden elő van készítve. A riasztó és kamerarendszer applikációval is elérhető, vezényelhető.

Hoffstadter típusú nyílászárók, elektromos alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval van felszerelve.

Az ingatlan még egyben is megvásárolható, kisebb átalakítással egy modern, egyedi otthonná alakítható.
Nézze meg, tegyen ajánlatot és kövesse végig a befejezés utolsó lépéseit!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6464521


+36 20

Ingatlannet kód: NET6464521


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 161 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 271 millió Ft, négyzetméter ára 1 548 571 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464521. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.