star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 181 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 943 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 181 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 943 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 181m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Békásmegyer-Ófaluban egy felújítandó ikerházfél, a hozzá tartozó telekrésszel.A 90-es években épült ikerházfél nettó 181 nm-es ( br.240 nm), 4 szintjén, 5 szoba, nappali, terasz, erkély, 2 fürdő, konyha és étkező, garázs valamint tárolók és kazánház helyezkednek el. Felújítandó állapota sok lehetőséget biztosít új tulajdonosának!Csendes nyugodt környezetben található, déli tájolásának köszönhetően, jó fényviszonyokkal rendelkezik. Teraszáról, valamint erkélyéról szép kilátás tárul elénk.A nappalija tágas, az étkezővel, és a konyhával kiegészülve kényelmesen használható teret biztosít.A szobák mérete, és elhelyezkedése mindenki számára megfelelő szeparált teret nyújtanak.A tetőtérben kialakított helyiségek alkalmasak hobbi tevékenységre, vagy munka céljából kialakított irodának. A garázsban elfér akár 4 autó, és az ezen a szinten található helyiségek, tároló vagy egyéb funkciókat is el tudnak látni.A Ház előterében autófeljáró biztosítja a kellő távolságot az utca fronttól. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Békásmegyer központjában elhelyezkedő hév állomás 10 perc sétára található, és ezzel a békásmegyeri piac és környezete is elérhetővé válik. A környék jól ellátott, vásárlási lehetőségek, oktatási és egészségügyi intézmények is a közelben helyezkednek el. A belvárostól kb. fél órára elhelyezkedő ház kiváló lehetőség több generáció összeköltözésére, vagy gyerekes családok, nyugodt, csendes, zöld környezetbe költözésére.

Referencia szám: HZ097491


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608299


+36 70

Ingatlannet kód: NET6608299


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 181 m², míg a hozzá tartozó teleké 943 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 546 961 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608299. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.