star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 231 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 231 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 55m²


Ár:

65 900 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSIPETNYI CSODA CSILLAGHEGYEN!

Eladó Csillaghegyen egy 231nm területű telekre épült 55nm ikresített ház 5nm-es terasszal. A ház beton alapra épült, tégla szerkezettel, vasbeton födémmel ezáltal felfelé építhető. Remek elrendezésű, a nyugodt pihenésről a szépen gondozott tujákkal körbevett intim kert gondoskodik. A sok ablaknak köszönhetően a ház fényárban úszik. A telken található egy 30nm-es melléképület. Autóbeállási lehetőség adott. Teljesen közművesített. A kert gondozását fúrt kút segíti. Ügyvéd által megosztott telek.

A ház belső elosztása:
- Amerikai konyhás étkező
- 18nm-es utcafronti világos szoba
- Hálószoba
- Fürdőszoba
- Spejz

A műszaki jellemzői:
- 2023-ban teljes körű felújításon esett át
- 8cm-es szigetelést és külső színezést kapott
- Vízhálózat cseréje
- Alumínium vezetéket rézre cserélve
- Tető szigetelése

Ez a kis csoda csendes mellékutcában kiváló lakóközösséggel várja új tulajdonosát. A közelben akár séta távolságra is található óvoda, iskola, benzinkút, élelmiszerbolt, Csillag Center bevásárlóközpont valamint természetesen a változatos kikapcsolódást nyújtó Római part. A belváros akár tömegközlekedéssel is könnyem megközelíthető, pár perc sétával elérhető a H5-ös HÉV valamint különböző buszjáratok.

Ha kíváncsi a csodákra hívjon bizalommal!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért díjmentesen. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365446


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Kalászi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634622


+36 30

Ingatlannet kód: NET6634622


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Kalászi utca) ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 231 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 198 182 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Grazl Tímea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634622. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.