star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

67,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 108m²


Ár:

67 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családi ház hangulatú lakás eladó a csendes Chinoin utcában! Újpesten eladó egy 108 nm-es belső két szintes házrész, a csendes Chinoin utcában. A társasházban öt lakás található, szuper lakóközösséggel, minden lakás rendezett, felújított és kertkapcsolatos. Az épület 5 cm-es dryvit szigeteléssel rendelkezik. Az első lakásnak melyet árulunk, 100 nm-es elkerített intim kertje van, ahova a tágas konyha - étkezőből is van kijárat. Összesen 108 nm -es lakóterületen két szinten 3 hálószoba, egy nappali, és egy világos, ablakos emeleti hall található. Két fürdőszoba is van, az egyik zuhanyzós a másik fürdőkádas mindkettőben WC is van. Fűtése gázcirkó, a melegvizet energiatakarékos bojler adja, az emeleten klíma van. Mivel ez a házrész minden szempontból el van kerítve a többi lakástól, így igazi önálló családi ház hangulata van. Jó állapotú, költeni minimálisan kell rá, gyerekes családnak ideális választás lehet.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ094743


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Chinoin utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6490739


+36 30

Ingatlannet kód: NET6490739


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Chinoin utca) házrész 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A házrész ára 67,5 millió Ft, négyzetméter ára 625 000 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490739. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.