star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 285 m²

    telek

Vételár:

64 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 285 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 98m²


Ár:

64 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó, Újpest kertvárosában: Kétlakásos Családi Ház Osztatlan Közös Tulajdonban

Keresed az ideális otthont, ami nyugalmat és lehetőségeket kínál?

Itt a lehetőség egy olyan ingatlanra, ami mindkettőt magában foglalja! Újpest kertvárosi részén, frekventált mégis csendes és nyugodt környéken található ez a külön bejáratú, teljesen leválasztott, 98 nm-es, kétlakásos családi ház. A 1960-as években épült, majd 1972-ben felújított ingatlan jelenleg további frissítésekre szorul, de fantasztikus lehetőségeket rejt magában.

Az egyik lakás 57 nm-es, 2 szobából, konyhából, kádas fürdőszobából, külön WC-ből és előszobából áll. A nappali szoba ablaka a kertre nyílik, míg a hálószoba ablaka a szomszédos kertre néz. A másik lakás 41 nm-es, 1 szobával rendelkezik, melynek ablaka az utcára néz, konyhája pedig a kertre nyílik. Mindkét lakásban a szobák és az előszoba parkettával burkolt, míg a többi helyiség járólapos.

A fűtést a nagyobbik lakásban gázkazán biztosítja, míg a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A kisebbik lakásban gázkonvektor van és szintén villanybojler található.

Az ingatlanhoz tartozik egy szép, négyzet alakú kert, mely alkalmas arra, hogy átalakítással egy kis mediterrán hangulatot varázsoljunk. Termő ribizlibokrok, naspolya, szeder és szőlősor teszi még otthonosabbá ezt a teret, ahol akár a lugas alatt megpihenhetünk.

Az infrastruktúra és a közlekedés kiváló, hiszen a közelben megtalálhatóak buszmegállók, az M3-as metró pár perc alatt elérhető, és számos szolgáltatás, mint például háziorvosi rendelő, bölcsőde, iskola, óvoda, SZTK és bevásárlási lehetőségek is könnyen elérhetőek.

Ár: 64 MFt

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon a megtekintésért! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366590


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Thaly Kálmán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645444


+36 20

Ingatlannet kód: NET6645444


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Thaly Kálmán utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 285 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 64 millió Ft, négyzetméter ára 653 061 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szalai Tibor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.