star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Iváncsa

  • 97 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 099 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Iváncsa

  • 97 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 099 m² telek

  • Eladó ház Iváncsa

  • 97m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Iváncsa elején családi ház eladó.
Iváncsa fejlődő település, közel az M6 autópálya, ezáltal Budapest is alig félórányira van.
A vegyes falazatú 98 m2-es házat 1971-ben beton sávalapra építették, jórészt vályog, illetve tégla falazattal. Tetőszerkezete korának megfelelő állapotú, a tető héjazata cserép. Fűtését gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán, meleg víz ellátását gázbojler biztosítja. Az ablakok és ajtók régebbi típusú fa nyílászárók. A ház remekül alakítható, korszerűsítendő állapotú. A beltérben két nagy szoba, nagy előtér, konyha, kamra és fürdő-wc kapott helyet. A ház fafödémes, stukatúr mennyezettel, ami javítandó.
A családi házhoz nagyméretű 2099 m2-es telek, több gazdasági épület és pince is tartozik, ami önellátásra alkalmassá teszi.
Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal eladó.
Csendes, aszfaltozott kis utca, kedves szomszédok, akár gazdálkodásra alkalmas terület.
Hívjon, ha Ön is épp ilyet keres!


Elhelyezkedés

Iváncsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6532048


+36 20

Ingatlannet kód: NET6532048

Az általad megtekintett eladó iváncsai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 099 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 308 247 Ft, ami az iváncsai átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532048. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iváncsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.