star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Iváncsa

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 525 m²

    telek

Vételár:

68,4 millió Ft

Eladó ház Iváncsa

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 525 m² telek

  • Eladó ház Iváncsa

  • 104m²


Ár:

68 400 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

GYÖNYÖRŰ ÚJ CSALÁDI HÁZ ELADÓ IVÁNCSÁN !
FALUSI CSOK ÉS CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ!!

A 4 szobás családi házban helyet kapott 3 hálószoba és 45 m2 amerikai konyhás nappali+étkező, egy kádas+zuhanyzós fürdőszoba dupla mosdóval és egy vendég wc mosdóval+zuhanyzóval. Burkolatai: járólap és laminált padló. 2 terasz is elkészült, az első 13 m2, a hátsó 21 m2.
Ki lett alakítva a konyha, beépített konyhabútorral, a szobákban pedig beépített gardrób szekrények vannak.

525 m2 telken, bruttó 144 m2 tégla építésű családi ház épült fel. A tető kiváló minőségű cserepet kapott antracit színben, egyedi stílust kölcsönözve a háznak. Fa nyílászárókat építettek be, minden kiváló minőségben készült el!!

Falai 20 cm szigetelést kaptak, a padlástérben szintén 20-25 cm kőzetgyapot szigetelés van.

Fűtése a környezetbarát, energiatakarékos hőszivattyús rendszerről működik, padlófűtéssel, H tarifás áramról. A nappaliban 5 kw-os klíma van , amely nyáron az egész házat lehűti.

A hátsó teraszon egy fagymentes kerticsap is ki lett alakítva.
A telek babérmeggyel díszítve, parkosítva lesz átadva lakóparki környezetben, csendes helyen, de mégis közel Iváncsa központjához.

A HÁZ ELKÉSZÜLT ÉS KIFIZETÉS UTÁN GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ!

Iváncsa település 2 autópálya lehajtóval rendelkezik (M6), Budapest 30 perc alatt megközelíthető, minden elérhető amire szükség van a mindennapi életvitelhez. Óvoda, iskola, tanuszoda, piac és bevásárlóhelyek. Vonatok minden órában közlekednek Budapest irányába.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal további információkért!


Elhelyezkedés

Iváncsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634387


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634387

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó iváncsai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 525 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 68,4 millió Ft, négyzetméter ára 657 692 Ft, ami az iváncsai átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634387. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iváncsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.