star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Iváncsa

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 446 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó ház Iváncsa

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 446 m² telek

  • Eladó ház Iváncsa

  • 120m²


Ár:

72 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy gyönyörű, egyedi stílusú házat, amely 1446 m2-es telken található, és nettó 120 m2-es lakóterülettel rendelkezik. Az ingatlan ban épült!! Falusi csok igényelhető!!

Az otthonos hangulatot megteremtő, nagy amerikai konyhás nappali beépített gépesített konyhabútorral, étkezővel kiváló családi és baráti összejövetelek helyszíne lehet. Az előszoba és tágas közlekedő kényelmes mozgásteret biztosítanak mindenki számára.

Fürdőszobája káddal és zuhanykabinnal is fel van szerelve, +wc,bidé. Még egy külön mosdó is van, amely praktikus és kényelmes megoldás az egész család számára. A házban továbbá három nagy hálószoba, gardrób, kamra, valamint két terasz áll rendelkezésre: egy 30 m2-es és egy kisebb, 10 m2-es. A telken található egy pince is külön épületben.

Fa könnyűszerkezetes épület. Homlokzati és lábazati szigeteléssel van ellátva, további fújt szigetelés a szerkezetben! A födém és aljzat előírás szerint szintén szigetelt.
Fontos kiemelni, hogy alacsony a rezsiköltség , havonta 30 ezer Ft általány a villanyszámla és ebben már a fűtés költsége is benne van!
A tetőtér beépíthető, amennyiben a jövőben a családnak nagyobb helyre lenne szüksége.

A fűtést elektromos kazán biztosítja, a padlófűtéssel harmonikusan együttműködve. Fűtésre és főzésre egyaránt alkalmas hagyományos, autentikus sparhelt is megtalálható a ház központi részén, mert kéménnyel is rendelkezik az ingatlan!!

A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. Valamint a hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet.
A telek fúrt kúttal is rendelkezik, illetve 3x 16 amper árammal. Központ közeli, csendes aszfaltozott utcában található, közelben van az M6 autópálya. Budapest mindössze 30 perc alatt elérhető autóval.

Egy tökéletes választás lehet mindenki számára, aki egy modern és egyedi stílusú otthont szeretne vásárolni. Hívjon bizalommal további információkért a hét bármely napján!!


Elhelyezkedés

Iváncsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634455


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634455

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó iváncsai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 446 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami az iváncsai átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634455. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iváncsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.