star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Iváncsa

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 885 m²

    telek

Vételár:

44 millió Ft

Eladó ház Iváncsa

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 885 m² telek

  • Eladó ház Iváncsa

  • 80m²


Ár:

44 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ ELADÓ IVÁNCSÁN, KÜLÖN BEJÁRATÚ ÜZLETHELYISÉGGEL, CSENDES ASZFALTOS UTCÁBAN!!

A belső tér 6 éve teljes felújításon esett át!! REDŐNYÖS MŰANYAGKERETES ABLAKOKAT ÉPÍTETTEK BE, VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁNRÓL MŰKÖDŐ RADIÁTOROK ÉS PADÓFŰTÉS SZOLGÁLTATJA A MELEGET. Aljazatbetont és belső vakolatokat cseréltek, új villanyvezetékek, új vízvezetékek vannak mindenhol és még folyamatban van a kerítés építése. Összközműves az ingatlan de jelenleg a gázt nem használják.Az udvarban sok gyümölcsfa van.

A ház tégla és vert falazatú, cserépfedéses tetővel rendelkezik, helyiségei:előszoba, tágas konyha beépített konyhabútorral és étkezővel, fürdőszoba, vendég wc mosdóval. 2 tágas szoba, plusz külön bejárattal még egy szoba és mosdó wc-vel, mely jelenleg üzlethelyiségként funkcionál. Kamra, tárolóhelyiség+pince, kazánház.

Úszókapu teszi praktikussá a tágas udvar használatát ahol helyet kapott egy fából készült tároló is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal bármikor!! Csok és kedvezményes hitel igényelhető! Jogi tanácsadással és hitel-ügyintézéssel, értékbecsléssel segítjük ügyfeleinket!!


Elhelyezkedés

Iváncsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634526


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634526

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó iváncsai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 885 m². A családi ház ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami az iváncsai átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634526. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iváncsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.