star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Izsák

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 716 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Izsák

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 716 m² telek

  • Eladó ház Izsák

  • 120m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!Izsák kedvelt, csendes részén, a víztorony szomszédságában kínálunk eladásra egy kiemelkedően jó állapotban levő 120 m2-es lakóterű, nappali + 2 szobás, összközműves 716 m2-es telken levő igazi otthont.A ház 80cm-es beton alapra épült. A lábazat szintén 80cm magas, és betonból készült. A ház teljes falazata HIBÁTLAN 50cm-es vályog téglából épült, melyre hajszálrepedés mentes nemesvakolat került.A fő épületben nappali + 2 hálószoba kapott helyet. A szobák külön nyílnak.A tágas konyha-étkezőből jutunk ki a 15m2-es fedett teraszra, mely mellett egy szaletli is kialakításra került.Az ingatlant folyamatosan karban tartották, újították, modernizálták. A felújítások során cserélve lett az összes kültéri nyílászáró, melyek fából készültek, kétrétegűek. Ezenkívül redőnnyel, szúnyoghálóval lettek felszerelve. A fűtésről és a meleg vízről egy kettő éves, kondenzációs gáz(cirkó) kazán gondoskodik , mely a radiátorokat fűti. A kazánházban egy nagy teljesítményű, vegyes tüzelésű kazán is található, mellyel így két fajta fűtéssel is megoldható a ház fűtése. Az udvarban található egy 50m2-es melléképület, melyben helyet kapott egy nyári konyha, több tároló helyiség, és állattartásra alkalmas ólak is.Az udvarban egy gépkocsinak garázs is van, de akár több autónak is van parkolóhely. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, per, és tehermentes! CSOK-ra alkalmas, hitelezhető!Forduljon hozzám bizalommal, amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, ha eladó ingatlana van, illetve HITEL+ CSOK ügyintézésre van szüksége!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ039969


Elhelyezkedés

Izsák


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6596210


+36 20

Ingatlannet kód: NET6596210

Az általad megtekintett eladó izsáki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 716 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 249 167 Ft, ami az izsáki átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596210. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Izsák ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.