star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jánoshalma

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 610 m²

    telek

Vételár:

22,99 millió Ft

Eladó ház Jánoshalma

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 610 m² telek

  • Eladó ház Jánoshalma

  • 130m²


Ár:

22 990 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Megvételre kínálom, 1980-as években épült kétszintes családi házat Jánoshalma csendes övezetében.
Az ingatlan 2016-ban külső nyílászáró cserét kapott, valamint a teljes elektromos hálózat fel lett újítva.
A tégla falazatú ház 2020-ban, új tetőfedést, és tetőszigetelést kapott. A fűtés korszerűsítése után, a ház melegéről vegyes tüzelésű -,és gázkazán, valamint kandalló, és klíma berendezés is gondoskodik.
A kétszintes ház alsó szintje, a teraszon keresztül közelíthető meg, ahol a bejárati ajtón belépve a kandallóval ellátott étkező-előszobába érkezünk.
Innen nyílik a konyha, melyből a kamrán keresztül is megközelíthető a vegyes tüzelésű kazánnak helyet adó melléképület.
Az étkezőből folyosón érhető el az alsó szinten elhelyezkedő fürdő-wc , valamint a gázkazán is itt található.
Az alsó szint ékessége, a tágas világos nappali szoba. A felső szinten kettő kisszoba, és egy erkéllyel rendelkező hálószoba, valamint gardrób szoba is található.
A felső szint külön fürdőszoba-wc-vel rendelkezik.
A 610 m2 területű telken, különálló épületben, egy 17 m2-es garázs, valamint egy 15 m2-es folyóvízzel, és wc-vel ellátott , korábban fodrászatként működő helység van.
Az udvaron egy fából készült kerti pavilon, és egy épített medence teszi lehetővé a feltöltődést, pihenést. Keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Jánoshalma, Vadgalamb utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582779


+36 70

Ingatlannet kód: NET6582779

Az általad megtekintett eladó jánoshalmai (Vadgalamb utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 610 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 22,99 millió Ft, négyzetméter ára 176 846 Ft, ami a jánoshalmai átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Zsuzsanna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582779. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánoshalma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.