star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jánoshalma

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó ház Jánoshalma

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Jánoshalma

  • 90m²


Ár:

13 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Jánoshalmán, 500 nm-s telken családi ház eladó. Jánoshalma Bajától 30 km-re található, 10.000 lakosú kisváros ahol minden megtalálható mint a városokban. Többek közt Kormányhivatal, egészségcentrum, iskola, óvoda, gimnázium, bank, boltok.
Az ingatlan 90 nm-s egyszintes felújított , riasztóval felszerelt, tégla építésű, alulról szigetelve. Az ingatlanban található folyosó, 2.5 szoba, konyha-étkező, spájz, fürdőszoba, wc. Az ingatlan fűtése gázkonvektoros és az egyik szobában elektromos fűtőtest lett felszerelve. Az ingatlanban 3 éve lettek beépítve új műanyag nyílászárók, új a konyha és itt a villanyvezetékek is újak, a szobákban új laminált padlólapok lettek lerakva, a folyosó belülről le lett szigetelve, és a ház kívülről új színezést kapott. A szépen parkosított udvaron található terasz és egy 30 nm-s garázs. Az ingatlan CSOK-ra és hitelre alkalmas. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Jánoshalma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620997


Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620997

Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jánoshalmai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 144 444 Ft, ami a jánoshalmai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Baja-Best Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620997. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánoshalma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.