star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jánoshalma

  • 380 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 643 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Jánoshalma

  • 380 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 643 m² telek

  • Eladó ház Jánoshalma

  • 380m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Jánoshalma központi részén eladó egy 380 m2-es családi ház, 643 m2-es telken. A három szintes ingatlan beton alapon tégla szerkezetű. A földszinten előszoba, nappali-étkező-konyha, fürdőszoba WC-vel, dupla garázs, hálószoba található. Az emeleten konyha-étkező, fürdőszoba WC-vel, nappali, három hálószoba és egy terasz kapott helyet. A harmadik szint 80 m2 lakótérrel rendelkezik, igény szerint alakítható, ezzel bővíthető a ház lakótere. A jó állapotú otthon fűtése gázkazánokkal megoldott szintenként, padlófűtéssel és radiátoros hőleadással. Az ingatlanban rendelkezésre áll még egy klíma is az emeleten. A nyílászárók a földszinten és az emeleti részen fából készültek, de néhány helyiségben műanyagra lettek cserélve, redőny került rájuk. Parkolásra a ház előtti térkövezett részen, valamint egy dupla garázsban van lehetőség. A családi ház hátsó udvara teljesen üres, akár nyári kiülő építésére vagy kertészkedésre is kiválóan alkalmas. Bővebb tájékoztatásért keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Nappali
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Jánoshalma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638901


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638901

Az általad megtekintett eladó jánoshalmai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 380 m², míg a hozzá tartozó teleké 643 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 118 421 Ft, ami a jánoshalmai átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Péli Szilvia referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638901. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánoshalma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.