star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászalsószentgyörgy

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 061 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Jászalsószentgyörgy

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 061 m² telek

  • Eladó ház Jászalsószentgyörgy

  • 126m²


Ár:

20 000 000 Ft

Építés éve
1966
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok megyében Jászalsószentgyörgyön, Jászberénytől autóval 15 percre, Budapesttől autóval 1 óra 10 percre egy 1061 nm-es telken lévő 126,6 nm családi ház! Az ingatlan vegyes szerkezetű, kialakításra került benne egy 4 szoba, konyha, tároló, kamra, fürdőszoba Wc-vel ! A fürdő teljes felújitáson esett át, alatt boltives pince húzódik! A fűtésről gázkonvektorok, a fürdőszobában a meleg vízről villanybojler gondoskodik! Kandalló beállitása is lehetséges! A vizvezeték és villanyvezeték, valamint a csatorna teljesen új, ipari áram van! Az ingatlan a település központjában található, barátságos, jó szomszédokkal! Az udvaron működő képes fúrott kúttal lehet locsolni a kertet! Az ingatlantól nem messze lovarda is van! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukciót tudjuk ajánlani! Az ingatlanra a babaváró hitel, FALUSI CSOK - megfelelő személyi feltételek mellett- felvehető! Ügyfeleimet ingyenes hitelügyintézéssel segitem, ügyvédi háttérrel rendelkezem! Jöjjön, nézzük meg együtt!
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Jászalsószentgyörgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6606159


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6606159

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászalsószentgyörgyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 061 m². További jellemzői: az építés éve 1966, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 158 730 Ft, ami a jászalsószentgyörgyi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606159. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászalsószentgyörgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.