star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászárokszállás

  • 122 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 421 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Jászárokszállás

  • 122 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 421 m² telek

  • Eladó ház Jászárokszállás

  • 122m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Jászárokszálláson, Budapesttől 88 km-re egy felújítandó két szintes 1988-ban épült 122,7 nm-es családi ház 421 nm-es telken! A szilikát szerkezetű ingatlanban kialakítására került 3 szoba, konyha, 2 fürdőszoba nappali, wc ,előszoba és mindkét szinten terasz! Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik! A lakóházhoz tartozó nagy építmény akár garázs, vagy egyéb tárolás céljára alkalmas! Az ingatlan egy csendes utcában található közel a központhoz, gyorsan megközelíthető távolságban vannak boltok, iskola, óvoda, buszmegálló, szakközép iskola. A település munkahely szempontjából nagyon fejlett, több multinacionális cég is működik a városban! A kikapcsolódást kedvelők is megtalálják a számukra megfelelő elfoglaltságot, a Peres tó ideális pihenést nyújt a horgászás szerelmeseinek, vendéglő, fogadó, strand várja az ide látogatókat! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Az ingatlanra CSOK, BABAVÁRÓ hitel megfelelelő személyi feltételek mellett felvehető! Hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Jászárokszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6576678


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6576678

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászárokszállási családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 421 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 204 918 Ft, ami a jászárokszállási átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kis Katalin referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576678. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászárokszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.