star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászboldogháza

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 258 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó ház Jászboldogháza

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 258 m² telek

  • Eladó ház Jászboldogháza

  • 55m²


Ár:

17 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Jászberényi CasaNetWork Ingatlan Iroda megvételre kínál Jászboldogházán, egy 1258 nm-es telken lévő, nettó 55 nm-es vegyes falazatú családi házat.Az eladásra kínált ingatlan jellemzői:- a ház jó hibátlan szerkezetű, jó állapotú, a falak nem vizesednek,- a hatvanas években épült, a lábazat kis méretű tégla, a falazata vályog,- a hasznos lakótér mérete: 55 nm,- 2 szoba, kamra, előtér, előszoba, kamra, fürdőszoba+WC,- manzárd tető, cserép, részben Lindab lemezes fedéssel,- víz, villany bekötve,- a településen nincs kiépített csatorna hálózat, minden ingatlan tulajdonosnak önállóan kell gondoskodnia a szennyvíz elvezetésről és elszállításról,- fűtése gázkonvektorral, és vegyes tüzelésű cserépkályhával megoldható,- a telken található még egy 25 nm nagyságú, 2 bejárattal rendelkező nyári konyha kamrával, és egy garázs is.Közbiztonsági szempontból nagyon jó településen található, jó közösség jellemzi, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában. Munkalehetőség 30 km-es körzetben, -Jászberény, Szolnok, Cegléd -. A településen jó az orvosi ellátás, mentő állomás, bölcsőde, óvoda, általános iskola van. Meleg vizes strand, mely júniustól szeptemberig nyitva tart. A területén található szállás lehetőség, horgász-tó, Jász- látogatóközpont. Rendezvények: Hagyományok hétvégéje, Motoros találkozó, Civil szervezetek napja.Amennyiben az 182100231-es azonosító számmal rendelkező hirdetés, vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, és személyesen is megtekintené, hívjon a megadott telefonszámon!(A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek!)Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Konyha
5m²
Előszoba
2.1m²
Előszoba
8.4m²
Szoba
16.7m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Jászboldogháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6595205


+36 20

Ingatlannet kód: NET6595205

Az általad megtekintett eladó jászboldoházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 258 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 309 091 Ft. Az ingatlant Ivanics Éva referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595205. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászboldogháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.