star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászdózsa

  • 46 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó ház Jászdózsa

  • 46 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Jászdózsa

  • 46m²


Ár:

15 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

****** Jászdózsa - Holt-Tarna ****** Jó környéken, tornácos, nádtetős családi ház eladó! ******

A 46 nm-es ingatlanban kialakításra került egy szoba, előszoba, fürdő és konyha. A szobában, mint a régi időkben, egy hangulatos búbos kemence jelenleg is megtalálható. A fűtés gáz és villany működtetésével is lehetséges. A falu közkedvelt a környéken. Közel van Jászberény, 15 km. Az M3-as autópálya is könnyen megközelíthető. A telek 700 nm, fedett autóbeálló - akár két gépjárműnek- , valamint egy 12 nm-es tégla épület szoba került kialakításra, pagoda, számos gyümölcsfa! Jöjjön el, nézze meg, ha hasonlót keres, igazi kis meseházikó. Az ingatlan méretéből adódóan elsődlegesen fiatal párnak, egyedülállóknak, idősebb párnak ajánlom.

Megtekintéstől a birtokbaadásig számíthat a közreműködésemre. Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel rendelkezik és teljes körű pénzügyi szolgáltatással segíti ügyfelei ingatlanvásárlását.
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Jászdózsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573159


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573159

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászdózsai családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 345 652 Ft, ami a jászdózsai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573159. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászdózsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.