star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászfényszaru

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 791 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Jászfényszaru

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 791 m² telek

  • Eladó ház Jászfényszaru

  • 66m²


Ár:

18 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Referens: KTA/98743
ÁRCSÖKKENÉS, SÜRGŐS ELADÁS! A legjobb ajánlat, nézze csak!
Jászfényszarun teljesen felújított családi ház eladó, melyhez nagy, fedett garázst is biztosítunk (kisebb busz részére is ideális).
800 nm-es telken, a falu szélén, erdő mellett, csodálatos nyugalomban fekszik ez a 66 nm-es, 3 szobás új családi ház. A ház tégla- és könnyű szerkezetes, vegyes falazatú, cserép tetővel, új lécezéssel, hőszigetelt falakkal, új műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A ház melegét egy központi kályha, illetve hűtő/fűtő klíma biztosítja. A ház elrendezése jó, nagy nappali-étkező-konyha, 2 nagyobb hálószoba és egy fürdőszoba áll rendelkezésre. A ház burkolata mindenhol prémium minőségű és gyönyörű! Tartozik a házhoz egy 12 nm-es, fedett, hangulatos terasz is, mely baráti összejövetelekre, családi rendezvényekre is ideális. A telken még kicsi, de már termő gyümölcsfák és tuják találhatók. A hely adottsága miatt a hátsó nagykapuhoz akár további garázs, kocsibeálló, melléképület is tervezhető!
Kínálom ezt a családi házat fiatal pároknak, kisebb családoknak, vagy akár az idősebb korosztálynak is. A közelben számtalan munkalehetőség található, a közlekedés kiváló!
Szívből ajánlom ezt a gyönyörű ingatlant, keressen és bővebb tájékoztatást adok, valamint telefonos időpont egyeztetéssel szívesen be is mutatom ezt a szuper családi házat.
Ügyvédi hátteret biztosítok, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Jászfényszaru


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539967


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539967

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászfényszarui családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 791 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 286 364 Ft, ami a jászfényszarui átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539967. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászfényszaru ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.