star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászfényszaru

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 848 m²

    telek

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó ház Jászfényszaru

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 848 m² telek

  • Eladó ház Jászfényszaru

  • 120m²


Ár:

47 900 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

***VÁLASZD LAKÓHELYEDNEK JÁSZFÉNYSZARUT!*** Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Jászfényszaru, 120nm-es családi ház eladó! A kitűnő szerkezeti állapotú épület tégla falazatú, a tetőszerkezet cserép héjazatú. Az ingatlan a közkedvelt jászsági város északi részén helyezkedik el, 3 szoba, főzőfülke, ebédlő, fürdőszoba, WC, spejz, külső kamra, műhely és 80 nm-es pince tartozik hozzá a 848 nm-es telken. A szobák parketta burkolatúak, a többi helyiség járólap borítást kapott. Az ingatlan déli fekvésű, nagy ablakainak köszönhetően körbesüti a nap. A főbejáraton belépve balra két azonos méretű, tágas szobába jutunk, jobbra pedig az ebédlő, valamint a kisebb méretű, harmadik szoba került kialakításra. Szemben találjuk a fürdőszobát, azon belül kapott helyet a külön bejáratú WC is. Tovább haladva az ebédlőből nyílik a főzőfülke és a spejz, ahonnan könnyedén feljuthatunk a padlásra. Az ebédlőből tudunk kilépni a hátsó teraszra, épületen belül itt megyünk át vállalkozás üzemeltetésére is alkalmas külső kamrába és a szerelő aknával ellátott tágas, világos műhelybe. A pincelejáró is innen nyílik. A nagyméretű tágas pincében kapott helyet a gázkazán és a vegyestüzelésű kazán is. A műhely mellett, az épület folytatásaként külső garázs és állattartásra alkalmas melléképületek találhatók. A buja kertben nagy diófa, szőlőlugas és több gyümölcsfa termeli gyümölcsét, adja árnyékát a szikrázó nyári napsütésben. Jászfényszaru város a feltételek megléte esetén otthonteremtési támogatást nyújt a letelepedni vágyóknak. Az ingatlan megvásárlásához az OTP bank termékeit kínáljuk. Díjmentes hiteltanácsadással várjuk érdeklődő ügyfeleinket. Hívjon bizalommal, készséggel állok rendelkezésére!
Érd: Tamus Angéla +36 70 601 2099

Referencia szám: M248527


Elhelyezkedés

Jászfényszaru


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621548


Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621548

Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászfényszarui családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 848 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 399 167 Ft, ami a jászfényszarui átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Tamus Angéla Erzsébet referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászfényszaru ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.