star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászfényszaru

  • 108 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 195 m²

    telek

Vételár:

26,99 millió Ft

Eladó ház Jászfényszaru

  • 108 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 195 m² telek

  • Eladó ház Jászfényszaru

  • 108m²


Ár:

26 990 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében, Jászfényszaru városában, Jászberénytől 20 km-re, Budapesttől 50 km-re egy 1195 nm-s telken lévő, 108 nm-s felújított családi ház! Az ingatlan falazata vert salak, kialakításra került benne 3 parkettás szoba, közlekedő, fürdőszoba, WC, ebédlő, konyha, kamra! A konyha és az ebédlő alatt pince húzódik 11,7 nm, itt található a gázkazán! 2 terasz tartozik az épülethez, a hátsó terasznál a császárfa árnyékában kávézhat! A bútorzat a vételár részét képezi, szekrénysor, ágyak, étkező bútor, konyhabútor, tüzhely, fagyasztó stb! A kert tiszta, kertészkedésre alkalmas, fúrott kútból lehet locsolni, de kerti csap is rendelkezésére áll! Üvegház vasszerkezete is adott, ha valaki kertészkedni szeretne! Jó állapotú melléképület tartozik a házhoz, ahol nyári konyha és garázs lett kialakítva, de gazdasági épülettel is rendelkezik, ha szeretne valaki állatot tartani! Az ingatlan a központhoz közel helyezkedik el, csendes utcában, jó szomszédokkal! A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, a meleg vizet villany boyler szolgáltatja, ipari árammal rendelkezik! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukciót tudom ajánlani mint képzett pénzügyi szakember! A babaváró hitel, CSOK megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! FIGYELEM VÁROSBAN MEGLÉVŐ GYERMEKRE A CSOK-OT MÁR CSAK 2023 ÉV VÉGÉIG TUDJA FELHASZNÁLNI!! Az önkormányzat letelepedési támogatást nyújt, a megfelelő feltételek esetén! Jászfényszarun megannyi munkalehetőséget talál, SAMSUNG, Ipari Park! Pihenésre ajánlom horgásztavainkat! 2 iskola, új óvoda, bölcsőde, tanuszoda biztosítja a gyermekek fejlődését! Ingyenes hitelbirálattal segitem ügyfeleimet, ügyvédi háttérrel rendelkezem! Jöjjön, nézzük meg együtt!
Érd: Tamus Angéla +36 70 601 2099

Referencia szám: M260732


Elhelyezkedés

Jászfényszaru


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621652


Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621652

Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászfényszarui családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 195 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 26,99 millió Ft, négyzetméter ára 249 907 Ft, ami a jászfényszarui átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tamus Angéla Erzsébet referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621652. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászfényszaru ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.