star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kakucs

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 438 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Kakucs

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 438 m² telek

  • Eladó ház Kakucs

  • 85m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Remek lehetőség Kakucson!

Megvételre kínálunk közel Budapesthez egy 86 nm-es házat 1438 nm-es összközműves telekkel. Felújított 2+félszobás otthont kínálunk Önnek, mely ideális családi életvitelhez, az épület elhelyezkedése remek megközelítést biztosít mind autóval-tömegközlekedéssel egyaránt.

Az ingatlan különlegessége a nagy kert, mely lehetőséget kínál a szabadtéri tevékenységekre, piknikekre vagy csak egyszerűen a természet közelségére vágyóknak. A kertben való időtöltés gyönyörű kilátást biztosít, és lehetővé teszi a pihenést a természet ölelésében.

A helyszín kiváló: Kakucs barátságos közösségében található, ugyanakkor Budapest könnyen megközelíthető, így az otthon mind a városi életstílust, mind a vidéki nyugalmat keresők számára ideális választás.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját otthonában élvezhesse a vidéki élet nyugalmát, miközben a város kényelmei is könnyen elérhetők maradnak! Hívjon minket még ma egy személyes megtekintésért, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

A környék infrastruktúrája kiváló, minden elérhető távolságban van egy család számára, volán busz, üzletek, hivatal, orvosirendelő, gyógyszertár, óvoda-iskola.

További információért hívjon bizalommal a hét minden napján.

Az ingatlan banki hitelre alkalmas 2 gyermek után CSOK + is igényelhető rá, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365807


Elhelyezkedés

Kakucs, Kakucson remek közlekedéssel!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638207


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638207

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kakucsi (Kakucson remek közlekedéssel!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 438 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 528 235 Ft, ami a kakucsi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinczy László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638207. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kakucs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.