star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kalocsa, Belváros

  • 95 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Kalocsa, Belváros

  • 95 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Kalocsa, Belváros

  • 95m²


Ár:

18 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Kalocsa belvárosának szélén eladó egy 95 m2 nagyságú házrész, mely saját bejáróval rendelkezik. Az ingatlan jogilag önálló lakásként van nyilvántartva. Az épületben található egy nappali, kettő szoba, egy félszoba, egy konyha, kamra, fürdő és WC, egy különálló WC, előszoba és közlekedő/folyosó. A kamárból nyílik a pincelejáró. A pince tárolásra alkalmas, árammal ellátott. A ház felújítás alatt áll, de a munkálatok nem kerültek még befejezésre. A belső vezetékek újak (villany, víz, gáz), továbbá a külső nyílászárók nagy része (három udvari ablak kivételével) és a cirkó falikazán is új. A házban a fatüzelés lehetősége is rendelkezésre áll. Az épület belülről hőszigetelt. A házrészhez külön udvarrészlet tartozik, mely lekeríthető a közös udvar többi részétől. A tető új, lemezcserép fedéssel ellátott. A saját udvarban található szerelőaknás garázs a lakáshoz tartozik. A házrész belső befejezése az új tulajdonosra vár (hideg-és melegburkolatok, festés, konyhabútor, fürdőszoba szaniter). A ház kiváló szerkezeti állapotban van. Az ingatlan városon belüli elhelyezkedése optimális, a városközponttól pár perces séta távolságra van. Érdeklődés esetén keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Víz az épületben.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Felújítva: 2021.


Helyiségek

Wc
1m²
Fürdőszoba
6.1m²
Kamra
2.7m²
Konyha
7m²
Közlekedő
8.6m²
Szoba
17.8m²
Nappali
17.9m²
Szoba
10.3m²
Szoba
12.1m²
Szoba
11.4m²

Elhelyezkedés

Kalocsa, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581168


Bázis IngatlanCentrum

Bázis IngatlanCentrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581168

Bázis IngatlanCentrum

Bázis IngatlanCentrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Kalocsa, belvárosi házrész 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 189 474 Ft. Az ingatlant Vízné Virág Éva referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581168. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kalocsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.