star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kalocsa

  • 270 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 472 m²

    telek

Vételár:

63 millió Ft

Eladó ház Kalocsa

  • 270 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 472 m² telek

  • Eladó ház Kalocsa

  • 270m²


Ár:

63 000 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kalocsa egyik kiemelt utcájában, belvárosban, gyönyörű környezetben található ez a 2004-ben épült, kiváló adottságokkal rendelkező családi ház.Nagycsaládosok és összeköltözők számára is minden szempontból alkalmas lehet, a remekül megálmodott elosztásnak köszönhetően.Minden helység tágas és napfényes. A kert mérete tökéletes, hiszen nem túl nagy, és nem kicsi, kisebb gondozással is fenntartható a belső udvaron található csodás zöldövezet.Az alsó szinten található (150 m2):-Garázs-Lépcsőtér-Nappali-2 szoba-Konyha-Kamra-Wc és külön fürdőszoba (káddal)-Nagyobb raktárhelység-Nagyobb tároló amely szobává is alakítható, és külön bejárattal rendelkezik a kertből.Emelet (alapterület 120 m2, netto kb.90 m2):-3 szoba-Nappali-Wc-Továbbá egy befejezésre váró fürdőszobaAz emeleti részen az egyik szobában padlószőnyeg van, a többi helységben a burkolás befejezése az új tulajdonosra vár.Mivel a felső szint még nincs egészen befejezve, így az új tulajdonos teljesen a saját elképzeli szerint alakíthatja ki a fürdőszobát és a burkolatokat.A fűtésről gázkazán, és szabályzóval ellátott radiátorok gondoskodnak, de egy rendkívül hangulatos, és hatékony cserépkályha is szolgáltathatja az otthon melegét.3x16 Amper van az ingatlanban.Az udvarra, külön garázskapun át is be lehet hajtani, ahol több jármű is elfér. Az ingatlan előtt nagy területen további parkolási lehetőségek vannak, csodás zöldövezettel.Külső szigetelés már az új tulajdonosra vár.A Duna House teljes kínálatával, valamint díjmentes, teljeskörű hitel, CSOK plusz, babaváró ügyintézéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Amennyiben eladásra váró ingatlana van, keressen bizalommal, a leghatékonyabban értékesítési folyamat megvalósításáért.
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is! Ingatlan ügyeivel keressen bátran!

Referencia szám: HZ019292


Elhelyezkedés

Kalocsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633795


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633795

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kalocsai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 472 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 233 333 Ft, ami a kalocsai átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Trabach Katalin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633795. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kalocsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.