star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kamut

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 200 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó ház Kamut

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 200 m² telek

  • Eladó ház Kamut

  • 80m²


Ár:

15 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Békéscsabától 17 km-re, Kamut főutcáján elhelyezkedő, jó állapotú, igény szerint felújítandó, sok lehetőséget kínáló családi házat kínálunk megvételre.

A ház 1975-ben épült, beton alapra, beton lábazatra, tégla falazattal. A telek mérete 2200 m2, a ház külső mérete 10x11méter, hasznos alapterülete 80 m2, az épület alatt pincét létesítettek. A hatalmas, füves udvaron gazdasági épületek, valamint egy kb 100 éves, remek állapotú vályogház is található, ami alternatív hasznosításra alkalmas.

Közművek: víz bevezetve, ásott és fúrt kút is található a telken. Nappali és éjszakai áram, három fázis, gáz bevezetve, szennyvíz csatlakozási lehetőség

A lakóház falai szárazak, vizesedés sehol nem látható. A födém saralt, masszív, a tetőszerkezet és héjalás jó állapotú. Új ereszcsatornák, új kerítés. A nyílászárók fából készültek, redőnyözöttek, jól zárnak,

Helyiségek: az előkertes ház előszobájába egy teraszról érkezünk, dupla bejárati ajtón keresztül, innen érhető el minden helyiség - az egymásba nyíló két nagy méretű, világos szoba, a fürdő , a konyha és kamra. Minden helyiség tágas, a falak szárazak, a tisztasági festést elvégezték.
- A tágas, világos szobák parkettázottak, a fűtés gázkonvektorokkal és csempekályhával megoldott.
- A fürdő jó méretű, jelenlegi állapotában is használható, igény és lehetőség szerint felújítandó
- A konyha-étkezőben aljzatbeton található, mérete miatt alkalmas kényelmes főző- és étkezőrész kialakítására
- A kamra praktikusan a konyhából érhető el, rengeteg pakolófelülettel rendelkezik
- Kívülről, a ház hátsó felében elhelyezkedő lejárón át juthatunk el a sokoldalúan hasznosítható pincébe, ami a lakóház kb fele alatt alakítottak ki, rendkívül erős beton szerkezetekkel.

Az udvaron található egy igen régi, jó állapotú parasztház, tetszés szerint kialakítható benne nyári konyha, kreatív szoba, edzőterem, pihenő helyiségek....bármi egyéb....
Az udvaron további gazdasági épületek - góré, ólak, tárolók is elhelyezkednek, minden adott az állattartáshoz.
A nagy méretű telken lehetőség van a ház körüli területen dísz- és pihenőkert, játszótér kialakítására, a vályogház mögötti részen pedig gyümölcsös, zöldségeskert létrehozására.

A ház alkalmas falusi csok igényléséhez, illetve a nyáron induló energetikai felújítási program nyílászáró- és fűtés korszerűsítésére is.

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: rendelkezésre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Amennyiben új ingatlana megvásárlásához el kell adnia már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

06 20 9362 513
Krizsán Ibolya jó közlekedés, redőnyözött, terasz, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, melléképület, kertkapcsolat, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Kamut, Kamut


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657939


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657939

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kamuti (Kamut) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 200 m². További jellemzői: az építés éve 1975. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 198 750 Ft. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657939. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kamut ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.