star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposmérő

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 271 m²

    telek

Vételár:

49,7 millió Ft

Eladó ház Kaposmérő

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 271 m² telek

  • Eladó ház Kaposmérő

  • 130m²


Ár:

49 700 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kaposvártól pár percre, Kaposmérő egyik csendes utcájában, a Dózsa György utcában kínálunk megvételre egy igazán jó állapotú, szépen karbantartott családi házat. Alapterülete 130 m2, ahol kialakítottak három nagyobb és egy kisebb szobát, két fürdőt, két konyhát, étkezőt, kamrát és az előteret. Plusz hátul a kívülről nyíló kazánházat WC-vel, mosdóval. A ház elosztása praktikus, elöl az előtérből nyílik három szoba, az egyik fürdő káddal, zuhanyzóval, elkülönített WC-vel, és a nagyobb konyha. A konyha mögött helyezkedik el az étkező, majd tovább a negyedik szoba, végül a másik konyha és a zuhanyzós fürdő. Az első, szélesebb rész és a hátsó, keskenyebb rész ölelésében jól kihasználható fedett terasz található. A háznak két bejárata van, egyik elöl az előtérbe vezet, a másik a teraszon keresztül az étkezőbe. A hátsó szoba saját konyhával és fürdővel akár külön kis garzonként is használható a fiatalabb vagy éppen az idősebb generáció számára. Fűteni kétféle módon lehet: kombi gázkazánnal vagy vegyes tüzelésű kazánnal, a meleget lapradiátorok adják. A külső nyílászárók zöme hőszigetelt, műanyag keretes, redőnyös. Az épület folytatásában garázs és tárolók sorakoznak. A telek teljesen egyenes, 1271 m2-es, szépen gondozott. Hátul konyhakert és gyümölcsfák, elöl virágok teszik változatossá.


Elhelyezkedés

Kaposmérő, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560909


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560909

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kaposmérői (Dózsa György utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 271 m². A családi ház ára 49,7 millió Ft, négyzetméter ára 382 308 Ft, ami a kaposmérői átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposmérő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.