star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposszerdahely

  • 70 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 7 000 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Kaposszerdahely

  • 70 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 7 000 m² telek

  • Eladó ház Kaposszerdahely

  • 70m²


Ár:

26 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kaposvár határában, a Kaposszerdahelyhez tartozó Dózsa telepen kínáljuk megvételre ezt az igazán mesebeli parasztházat. Magával ragadó környezetben, nagyon csendes, nyugodt helyen áll. A házat az elmúlt években felújították, azonnal használható. Bejárata oldalt kis előtérbe vezet, ez egylégterű a konyhával. Innen nyílik balra egyetlen, tágas, gerendás mennyezetű szobája utcafrontra néző ablakkal, szemben kamra, jobbra pedig a zuhanyzós fürdő a WC-vel. A ház hátsó része előtt fedett teraszt alakítottak ki, itt két ajtó található. Egyik a konyhába vezet, a másik egy tárolóba, ahol elhelyezték a vegyes tüzelésű kazánt is, ez adja a fűtést lapradiátorokon keresztül. A lakótér a tárolóként, műhelyként is használható kazánházzal együtt nagyjából 70 m2, elosztásánál fogva egy-két fő számára ideális. Amennyiben szükség lenne még egy szobára, a kamra fala kibontható, oda áttehető a konyha, így a mostani konyha szobává válhat. A közművek közül a villany bent van, a gáz a telken belül, víz pedig kútból nyerhető. A terület kb. 7000 m2, egyenes, a ház körüli rész parkosított, szépen gondozott, gazdálkodásra is alkalmas. Mellette telepített fenyő van, a telek hátul pedig az erdőig ér. A néhány házból álló utca átmenő forgalmat nem bonyolít, csupán az ott lakók használják. Amit a környékről tudni érdemes, hogy kiemelkedően jó a levegő, és nagyon szép a természeti környezet. Jókat lehet sétálni, kirándulni, esetleg lovagolni. A belváros kocsival 8 perc alatt elérhető.


Elhelyezkedés

Kaposszerdahely, Dózsa telep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647032


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


88 900 000 Ft

Kaposszerdahely

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 105m²

38 000 000 Ft

Kaposszerdahely, Kossuth Lajos Utca 15

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 270m²

14 900 000 Ft

Kaposszerdahely, Rákóczi Ferenc utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647032

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kaposszerdahelyi (Dózsa telep) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 000 m². A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 378 571 Ft, ami a kaposszerdahelyi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647032. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposszerdahely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.