star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár, Kisgáti városrész

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Kaposvár, Kisgáti városrész

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár, Kisgáti városrész

  • 93m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Cserélhetőség:

Kaposvári lakás földszint vagy első emelet.

Az ingatlanról:

Your Home Immobilien eladásra kínálja Kaposvár közkedvelt városrészén ez a remek adottságokkal rendelkező család házat.

A beltér:

Az ingatlan 730 m2 telken fekvő 96 m2 hasznos alapterületű 3- szobás jó elrendezésnek köszönhetően kiváló lehetőséget nyújt
akár fiatalok, vagy szép korúak részére egyaránt.
Az elmúlt évek alatt az ingatlan mind esztétikailag, mind műszakilag egy nagyobb felújításon esett át.
Ennek köszönhetően mai kor elvárásainak megfelelő.
Új burkolatok, vezetékek cseréje megtörtént. Új biztonsági 5-ponton zárt bejárati ajtó, A fürdőszoba felújítása során jelenlegi tulajdonosai gondoltak az össze korosztály
igényeire ennek megfelelően mind kád, és zuhanyzó is kiépítésére egyaránt. Valamint az illem helyiség elhelyezése is átgondolt jó kivitelezésnek köszönhetően
kapott ideális helyet a ház felújítása során. Szép nagy nappali, és ebédlő-konyha kitűnő helyéül szolgál családi baráti összejövetelek alkalmával.
Valamint egy nagy és egy kisebb hálószoba biztosítja a magánszférát lakrészen belül is. Így gyermekes családok esetén is adott az elvonulási lehetőség.
Az udvar remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a felkelő nap és a napnyugta szerelmeseinek egyaránt. Ahol a reggeli kávét madárcsicsergés mellett élvezhetik.
A jelenlegi tulajdonos gondos keze munkája az új tulajdonosok részére egy igazi kis BIO kertet tudhat magáénak a termő gyümölcsfák mellett.
Körte, alma, meggy, szilva, és barack fái egészen tavasztól kora őszig biztosítják a friss gyümölcsöt. Ami mellett a kert nagyságának köszönhetően
még egy kis konyhakertet is helyet kapott a friss zöldségek termesztésére. A nagy méretű garázsnak köszönhetően nem csak az autó, hanem a szerszámok elhelyezése is megoldott.
Így ezen a 730 m2 telken a rajta lévő házikóval igazi otthont tudhat magáénak új tulajdonosa saját és családja részére egyaránt.
Karnyújtásnyira szinte minden egy helyen Iskola, szabadidőközpont, bevásárló és élelmiszerboltok egyaránt.
Amennyiben elnyerte tetszését ne habozzon hívjon, vagy írjon és máris mutatom!

Az Ön Otthona a Mi szívügyünk!

A környékről:

Kisgáti városrész mindenhez közel és a központól is pár percre! Óvoda, iskola, 500-m vonzáskörben!


Elhelyezkedés

Kaposvár, Kisgáti városrész, Virág u 83.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649160


Horváthné Nagy Dóra

Horváthné Nagy Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Your Home Company

Your Home Company

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649160

Horváthné Nagy Dóra

Horváthné Nagy Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Your Home Company

Your Home Company

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Kaposvár, Kisgáti városrészi (Virág u 83.) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 536 559 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Nagy Dóra referens a Your Home Company irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649160. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Kisgáti városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.