star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 674 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 674 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 180m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kaposváron a méltán kedvelt Tüskevári városrészben kínálok megvételre egy jó állapotú, kifejezetten többcélú felhasználásra is alkalmas ingatlant.

A 674 m2-es, egyenes telekterületen két, különálló ház épült.
Mindkét épület téglából készült, folyamatosan karbantartott, száraz, stabil, masszív, jól megépített felépítmény.

A nagyobb épület 1979-es építésű, 120 m2 lakóterületű, egyszintes.
Az ingatlan elosztása kifejezetten élhető, a nappalin túl 3 szoba, fürdőszoba, konyha-étkező, mellékhelyiség, kamra és közlekedő került kialakításra.
Az otthonosság érzetét keltő terek kifejezetten világosak, tágasnak mondhatóak, a térérzet kellemes.
Az ingatlan karbantartása során a villanyvezetékek részleges cseréjére, és a vízvezetékek cseréjére is sor került, ezentúl a konyha és a fürdőszoba új esztétikumot is kapott.
A ház fűtését egy fa tüzelésű kazán és egy gázkazán is biztosítja, melynek (alernatív fűtési rendszerek) jelentősége a napjainkban zajló energiaválság közepette értékelődött fel igazán.
A tető fedése cserép, a nyílászárók fából készültek, a ház riasztóval szerelt.

A ház alatt egy, a lakótérből megközelíthető, száraz szuterén található, ahol jelenleg egy műhely és a gépészeti helyiség kapott teret, ám a funkcióknak csak a képzelet szabhat határt.

A telekterületen az 1990'-es évek első felében épült egy másik, különálló, szintén lakófunkciót betöltő épület is.
Az ingatlan 60 m2 alapterületű, jó állapotú, szintén egyszintes.
Az étkező-konyha mellett további 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és előtér került kialakításra.
Az épület fűtése konvektorokkal biztosított, a tető héjalása részben cserép, részben pedig pala, a nyílászárók fából készültek.

A két épület mérőórái különállóak, valamint a kialakításuk is lehetővé teszi a sokrétű felhasználhatóságot (pld.: vállalkozás vitele, bérbeadás, szállóvendég fogadás, 2 generáció zavartalan együttélése stb...).

Bár az ingatlantól pár perces sétára orvosi rendelő, gyógyszertár, élelsziszerboltok, pékség, posta, buszmegállók elérhetőek, az ingatlan mégis csendes utcában, barátságos szomszédság övezte helyen található.

Két ingatlan egy áráért? Már csak az lehet a kérdés, hogy lemarad-e róla. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 344713


Elhelyezkedés

Kaposvár, Két ház egy áráért!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6452460


+36 30

Ingatlannet kód: NET6452460


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Két ház egy áráért!) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 674 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 332 778 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6452460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.