star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 67 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

19 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 67 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 67m²


Ár:

19 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kaposváron eladásra kínálunk egy teljesen felújított lakást! Belvárostól kő hajításnyira a felüljáró lábánál található. Vezetékek, csőhálózat ki lett cserélve, gázfűtés terve kész, de a cserépkályha is jól kifűti az ingatlant. Szép tágas, világos szoba, hatalmas amerikai konyhás nappali! Térköves udvar, bramac cseréppel fedett újonnan festett beltérrel, járólapjai hibátlanok, cserépkályha szintén új! A képek magukért beszélnek! Ügyfelünk kedvező ajánlat esetén cserét is fontolgat!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt CSOK,banki és biztosítási ügyekben is.


Elhelyezkedés

Kaposvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6551616


+36 70

Ingatlannet kód: NET6551616


Az általad megtekintett eladó kaposvári házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A házrész ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 283 582 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Csilla referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551616. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.