star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 574 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 574 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 150m²


Ár:

119 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Kaposvár egyik legkedveltebb részén, a Bem utcában kínáljuk megvételre ezt a 2000-ben teljesen átépített, újszerű állapotú, kétszintes családi házat. Földszintjén tágas helyiség fogad, egyben előtér, étkező, és a konyha is ide tartozik. Innen nyílik a szintén szép nagy nappali, a háló, és egy közlekedőn keresztül a fürdő. Az emeletre az előtérből vezet fel lépcső, ott is alakítottak ki fürdőt, illetve két szobát. A hasznos terület összesen 150 m2. Lent még egy nagyobb méretű, tárolónak is használható kazánház található. Akár két generáció számára is alkalmas! A ház „L” alakú, a két szárny ölelésében majdnem 20 m2-es terasz áll rendelkezésre mindkét szinten. Gázkazánról működő padlófűtés (egyszeri bekapcsolással is több napon keresztül jól tartja a meleget) és három hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről mind lent, mind az emeleten. A ház szigetelt, külső nyílászárói műanyag keretesek, redőnyösek. Hátrébb garázs és működési engedéllyel bíró, fűthető autószerelő műhely van, a melléképület 82 m2 nagyságú. A műhely jól hasznosítható bérbeadással is akár garázsokként, vagy tárolóként. A telek teljesen egyenes, 574 m2-es.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Bem József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560893


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560893

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kaposvári (Bem József utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 574 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 793 333 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560893. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.