star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 937 m²

    telek

Vételár:

56,99 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 937 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 120m²


Ár:

56 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kaposváron a gyönyörű és kedvelt Deseda tó mellett kínálok megvételre egy magával ragadó zártkerti ingatlant.

A 937 m2-es, parkosított telekterületen épült téglaház teljes körűen mind műszakilag, mind pedig esztétikailag felújított.

Az alsó szint 80 m2 alapterületű, teret kapott egy előtér, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, és egy további szoba is. A lakótér térérzete kellemes, otthonos érzetet keltő, melyet a látszó gerendás kialakítás tovább fokoz.
A ház felső szintjén 2 szoba és egy nappali tér kapott helyet.

Az ingatlan felújítása során a tetőszerkezetet lecserélték,a víz és villanyvezetékeket kicserélték, a házat kívülről szigeteléssel látták el. A fából és műanyagból készült nyílászárok szigeteltek.
A ház fűtése elektromos panelekkel és egy hangulatos kandallóval biztosított.

A ház előtt kialakított, a parkosított udvarra, medencére és a gyönyörű Deseda tóra tekintő 30 m2-es terasz méltó színtere lehet családi és baráti összejöveteleknek, vagy akár egy fárasztó nap utáni feltöltődésnek.

Az udvaron a két kerti tároló mellett egy 6*3 méteres (1,5m mély) medence, és egy kosárpálya is teret kapott.

A ház kamerarendszerrel szerelt.
A vezetékes víz közmű a közelmúltban bevezetésre került, de igény esetén a 18 méter mély ásott kút is elláthatja a házban tartózkodók vízignyét.

A Deseda tó körül kiépített bicikliút 2022-ben az Év Kerékpárútja címet nyerte el.
A tó igazi horgász és túrista paradicsomnak minősül, a szállóvendég fogadás céljára kialakított ingatlanok felkapottak.
A környék állandó lakók által is lakott, az eladó ingatlanokat folyamatosan keresik az érdeklődök.
A tervezett 4csillagos kemping kialakítása miatt további árnövekedéssel lehet számolni a tó környékén, így befeketetés gyanánt is jó szívvel ajánlható. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 360743


Elhelyezkedés

Kaposvár, Hangulatos tóparti ház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593287


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593287


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Hangulatos tóparti ház) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 937 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 56,99 millió Ft, négyzetméter ára 474 917 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.