star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 643 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 643 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 126m²


Ár:

55 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4 (1 + 3)

Az ingatlanról:

Kaposváron, a kedvelt Kisgáti városrészen, a Wass Albert utcában kínáljuk megvételre ezt a félig kész ikerházat, pontosabban az ikerház bal felét, azaz a déli oldalát. Az épület belső kétszintes, praktikus tervezésű, korszerű műszaki tartalommal. Földszinti része 85 m2-es, ahol a tágas, egylégterű nappali, étkező és konyha az otthon szíve. Innen lehet kimenni a teraszra is, ami szerves része mind a lakótérnek, mind a kertnek. A földszinten ki van még alakítva egy hálószoba fürdővel, egy háztartási helyiség, ahol helyet kap a gépészet, illetve mosdó, WC, valamint van egy gardrób is. Az emelet 41 m2-es, itt a közlekedőből nyílik még egy fürdő és három kisebb háló, köztük az egyik erkélyes. A teljes belső lakótér 126 m2 egy egész plusz három félszobával és nappalival, konyhával, étkezővel, közlekedőkkel, két fürdővel és egy külön WC-vel. Az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik, a tetővel együtt. (Ha valakit a teljes, kétlakásos lakóépület érdekel, úgy is lehetséges megvenni, ebben az esetben az ár 115 MFt. A másik lakás földszintje valamivel nagyobb, ide terveztek egy garázsnak is használható tárolót, így 106 m2. Emeleti része, helyiségei hasonlók.) Részletes tervek irodánkban elérhetők.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Wass Albert utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611594


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611594

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kaposvári (Wass Albert utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 643 m². A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 436 508 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611594. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.