star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 177 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 5 307 m²

    telek

Vételár:

74,8 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 177 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 5 307 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 177m²


Ár:

74 800 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Jó állapotú, kétszintes családi házat kínálunk megvételre Kaposváron, a Pázmány Péter utca vége felé, a Sportcsarnok közelében, igazán csendes helyen. Földszintjén két tágas szobát, konyhát hozzá csatlakozó étkezővel, fürdőt és két kamrát, tárolót találunk. Szinte minden helyiség a lakóelőtérből nyílik. Kényelmes lépcsőn jutunk az emeletre, ahol még három egész és egy félszobát alakítottak ki, van egy külön WC, valamint egy megtervezett fürdő. Szintén minden helyiség a könyvtárként, nappaliként is szolgáló előtérből közelíthető meg. A két nagyobb szoba előtt, a déli oldalon erkély húzódik. A ház eredetileg földszintes volt, a 60-as években épült, majd a 90-es években bővítették a felső szinttel. A lakóterület így 177 m2. Néhány éve lent kicserélték vízvezetékeket és az aljzatot, a villanyvezetékeket pedig mindkét szinten. A ház kapott egy 5 cm-es szigetelést, külső nyílászárói részben újak. A tető is teljesen rendben van, 96-ban cserélték. Lent radiátoros, fent padlófűtés ad meleget, beszereltek egy új kondenzációs gázkazánt, de működtethető a patkózott cserépkályha is. Praktikusan a lépcsőház szeparált, így mindkét szint használható külön is. Ha fönt is elkészül a fürdő, és kialakítanak egy konyhát (az eredeti tervben szerepelt is), akkor két teljesértékű, önállóan megközelíthető lakás áll rendelkezésre. A telek 5307 m2-es, több melléképület található rajta, termő gyümölcsfákkal, fenyőkkel telepített, gazdálkodásra is alkalmas. A remek elhelyezkedésű ház a nagy kerttel kitűnő lehetőség nagyobb család, vagy több generáció, esetleg vállalkozás számára.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Pázmány Péter utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632552


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632552

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kaposvári (Pázmány Péter utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 40 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 177 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 307 m². A családi ház ára 74,8 millió Ft, négyzetméter ára 422 599 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632552. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.