star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Káptalantóti

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 242 m²

    telek

Vételár:

72,68 millió Ft

Eladó ház Káptalantóti

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 242 m² telek

  • Eladó ház Káptalantóti

  • 72m²


Ár:

72 688 350 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Megvételre kínálom Káptalantóti szívében ezt a 5242-es telken található 72 m2-es családi házat, rendezett tulajdoni viszonyokkal!

A ház festői környezetben, további kb. 45 nm-es GALÉRIÁZHATÓ ÉPÜLETTEL és egy 45 nm-es beépíthető tetőtérrel rendelkező aknás garázs várja új tulajdonosát, vízzel és villannyal bevezetve.
A kiváló adottságokkal bíró ingatlannak köszönhetően számtalan lehetőség kínálkozik mind a mezőgazdaságban, mind a vendéglátás területén az új gazdának.
Lehetőség van állattartásra, lekvárok, szörpök, különböző készítmények elkészítésére a bőséges növény kínálat jóvoltából!

- A családi házban egy tágas előtér, két hálószoba, egy konyha-étkező, kamra és egy fürdő-wc szolgálja a tulajdonos kényelmét.
- A ház melegéről a téli hidegben egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, míg nyári melegekben a klíma áll a szolgálatunkba.
- Az utóbbi években tetőcserén esett át a ház és a szükséges helyeken vezetékek korszerűsítése is megtörtént. Az elmúlt hónapban pedig komplett új festést kapott az egész beleső tér.

A másik kb. 45 nm-es épület kb 3-4 éve épült teljesen újjá.
Új tetőt kapott, új víz és villany hálózat lett bevezetve.
A kisebb épületben kialakításra került egy egybenyitott szoba, nappali, konyha és külön egy zuhanyzós fürdű, wc-vel.

Nem csak vezetékes vízzel, árammal, csatornával , de fúrt kúttal is rendelkezik a ház
A vételárat a tulajdonos euróban szeretné megkapni, napi árfolyamon számolva.

Káptalantóti a Balaton-felvidéken, Tapolcától 6 kilométerre helyezkedik el. A kis falut a Tapolcai-medence szélén a Szent György-hegy, a Csobánc, a Gulács és a Tóti-hegy bazalt tanú hegyek ölelik át.
A 13. században épült román stílusú templomának romjai ma is láthatók a (Sabar-hegyi templomrom).
A falu lakossága a szőlőművelésből élt. A gazdák a Bodóki-hegyen állították fel a bor védőszentje, Szent Orbán szobrát.
Itt működik a sokak által ismert 2007 óta működő Liliomkert bio piac is, amit az ország egész területéről látogatnak rendszeresen!

Ez a Családi birtok kiválóan alkalmas azok számára akik természet közeli, nyugodt településen szeretnének gazdálkodni, de azoknak is tökéletes akik a minden napos munkából hazatérve a nyugalom szigetén szeretnék kipihenni fáradalmaikat!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Konyha
1m²
Szoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Kamra
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Káptalantóti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6451557


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6451557

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó káptalantóti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 242 m². További jellemzői: az építés éve 1960. A családi ház ára 72,68 millió Ft, négyzetméter ára 1 009 560 Ft, ami a káptalantóti átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Hardi Roland referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451557. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Káptalantóti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.