star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karcag

  • 220 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 481 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Karcag

  • 220 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 481 m² telek

  • Eladó ház Karcag

  • 220m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Karcagon egy 1990-ben beton alapon Mátra gázbeton (YTONG) téglából épült családi házat. A 220,6 nm-es hasznos alapterületű ingatlanban kialakításra került : -Az Alagsorban: 1 Kazánház + tároló, - A Földszinten: 2 szoba, konyha, nappali + étkező, fürdőszoba (wc-vel) , közlekedő, előszoba, kamra, egy különálló wc és fedett teraszok. Tetőtérben pedig : 2 szoba, nappali, fürdőszoba, és közlekedő lett kialakítva. Az otthon melegéről télen 2 db gázkazán, egy pellet tüzelésű kazán és egy kandalló , nyáron pedig a kellemes hőérzetről 2 db klíma gondoskodik. A tetőt Bramac cserép fedi. A 481 nm-es telken melléképület is található mely 3 részre tagolt: fűthető garázs elektromos kapuval,udvar és utcafront felőli szabad bejárással, Egy iroda (burkolt, fűthető helyiség, külön zárható bejárattal), és egy kerti tároló. Az udvar kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek tartására. Ezen felül a kert gyönyörűen parkosított szép díszfák és virágok adnak kellő kikapcsolódást az új tulajdonosnak. Évek során az ingatlan több felújításon is átesett: nyílászáró csere, burkolatok,padlózat(nem minden helyiségben), konyha (+teljes bútorzat beépítés gépezetekkel), fűtésrendszer korszerűsítése... stb. Az ingatlan forgalmas de mégis nyugodt környéken, városközponttól, nagyobb bevásárlóközpontoktól autóval 5 percre ,a közelben pedig pékség, cukrászda és a fürdőzőknek kedvezve az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő található. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M260399-IN


Elhelyezkedés

Karcag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588429


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588429

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó karcagi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 481 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 225 000 Ft, ami a karcagi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Anett Erika referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karcag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.