star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karcag

  • 144 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 262 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Karcag

  • 144 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 262 m² telek

  • Eladó ház Karcag

  • 144m²


Ár:

24 900 000 Ft

Építés éve
1954
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Karcagon egy 144,2 nm-es családi házat 1262 nm telekkel. A kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanban megtalálható egy hatalmas nappali, 3 szoba, 1 félszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel és közlekedő. Az ingatlan vegyes falazatú, a hozzáépített 37 nm-es nappali, amely akár amerikai konyhás nappalivá alakítható téglából épült, szigetelve lett, és a különlegessége, hogy polikarbonát tetőt kapott, így egy napfényes, csodálatos helyiség lesz belőle, miután bejezésre kerül. A tető cserép héjazatú, kiváló állapotú. A víz- és villanyvezetékek teljesen újra lettek húzva. Az ingatlanban H áram, éjszakai áram és nappali áram egyaránt be lett kötve. A klíma leállások kialakítva, engedélyeztetve, csupán fel kell szerelni a készülékeket, így alternatív fűtési lehetőség is van. A gázcsonk az épület falánál található. Emellett jelenleg az otthon melegét egy gyönyörű cserépkályha és kályha biztosítja. Az energiahatékonyságot segíti, hogy a 3,9 méteres belmagasság 3 méterre lett lehozva. A belmagasság azonban még így is lehetővé teszi akár galéria kialakítását is. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Beépített szekrényeket alakítottak ki. A ház riasztó- és kamerarendszerrel ellátott, így teljesen biztonságban érezheti magát az új tulajdonos. A házhoz tartozik egy Lindab lemezből készült, 3 haszongépjármű beállására is alkalmas fedett gépkocsibeálló. Az épület külső része 70 % - ban felújítva, a szigetelt rész vakolásra, és az egész épület színezésre vár. Az ingatlan kiváló helyen található, a közelben a kórház, iskola, óvoda, gimnázium, a központ, boltok pár perc alatt elérhetőek. Az épület rengeteg lehetőséget hordoz magában, igazi családi otthonnak is alkalmas, de akár befektetésnek is nagyszerű, hiszen szálláshelynek, vendéglátó egységnek, telephelynek, irodának is megfelelő. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M269955-IN


Elhelyezkedés

Karcag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624716


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624716

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó karcagi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 262 m². További jellemzői: az építés éve 1954, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 172 917 Ft, ami a karcagi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Anett Erika referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karcag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.