star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kátoly

  • 161 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 990 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Kátoly

  • 161 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 990 m² telek

  • Eladó ház Kátoly

  • 161m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Csendes zsákfalucskában, Kátolyban szép, jó állapotú családiház, gazdálkodásra alkalmas területtel, akár azonnal költözhetően eladó!

A ház Kelet nyugati tájolásának köszönhetően egésznap beragyogja a napsugár.

Ha szereti a nyugalmat a természet közelségét, a falusi emberek kedvességét, mégis szeretne egy nagyvárostól elérhető távolságra élni, akkor ez a ház csak önre vár.
Legfőbb értékét a faluban élő emberek, azok együttműködési készsége, fejlődésre irányuló akarata, összetartása jelenti, másik erőssége a szerencsés természeti adottságokban rejlik.

Kátoly a Kelet-Mecsek lábánál a Zengő alján, a Karasica, és a Kékes patak völgyében terül el, Pécstől csak 30 km- re fekvő zsáktelepülés. (Pécsváradtól 13 km, Szederkénytől csak 8,8 km,)
Északon Pécsvárad, keleten Márok-Nagypall, délen Máriakéménd, nyugaton Berkesd határolja.

A ház akár kétgenerációs házként is tud funkcionálni, mert igény szerint 2 külön bejárattal rendelkezik.
A hátsó házrész, egy szoba-konya, fürdőszoba-wc, kamra előszobából áll, akár felnőtt fiataloknak, akár az idősebb korosztály részére kiváló kis garzon lakosztály lehet.
Az első része a háznak földszint és emeletből áll. A földszint akadálymentes, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, az emeleten pedig két szoba, fürdőszoba, erkély, és két padlástéri tároló, várja leendő lakóját. A fölszintről az emeletre egy gyönyörű modern fa lépcsőn tudunk felmenni.
A kisebb házrészt akár az udvaron, keresztül akár a házból is, a szobán keresztül meg lehet közelíteni.
A szobák szép nagyok tágasak, keleti tájolásuknak köszönhetően világosak.

Ez a családiház poroterm téglából épült, a tető Bátaszéki mázas cserépből, fűtése gázkazánnal, radiátorokon keresztül történik, de lehetőség van vegyestüzelésű kazánnal is fűteni.
A meleg vizet 3 db bojler biztosítja. A villamos hálózata 3 fázis 3 X 20 amper + éjszakai áram. A szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiség kerámia burkolatú.
Az ablakok kétrétegű hő és hangszigetelt üveggel, a konyhában műanyagból, a többi helyiségben fából készültek. Minden ablakon redőny van.

A környék mind infrastrukturálisan, mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézmények tekintetében ellátott, hiszen séta távolságra található a bolt, a templom, a körzeti orvos, az iskolás, óvodás gyermekeket iskola busz viszi a Geresdlaki iskolába, óvodába.

A gazdálkodásra alkalmas területen alma, körte, füge, szilva, barack, meggy, cseresznye, dió, szőlő, veteményes szolgálta a lakóit.
A telken van még egy 20 m2 pince, garázs, szerelőműhely, csibeól, disznóól, füstölő, fúrt kút, amely kővel van kirakva és 15 m mély.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !

Terület: 2990 m2
A ház: 161 m2
Ára: 29.900.000,- Ft

Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.
Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!

Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
www.szephazingatlan.hu

A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.


Elhelyezkedés

Kátoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613389


+36 20

Ingatlannet kód: NET6613389

Az általad megtekintett eladó kátolyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 161 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 990 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 185 714 Ft. Az ingatlant Sóki Zsuzsanna referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kátoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.