star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskéd

  • 189 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 350 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Kecskéd

  • 189 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 350 m² telek

  • Eladó ház Kecskéd

  • 189m²


Ár:

115 000 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
házközponti egyedi mérővel

Az ingatlanról:

Ne hagyja,hogy másé legyen… Lakjon, nyaraljon és akár dolgozzon otthonában!!

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál Tatabányától 10 km-re, Kecskéden egy kényelmesen élhető,optimális életterekkel megtervezett, 4+1 szobás különálló családi házat.

A 2003-ban épült mediterrán stílusú ház beton sávalapra épült Ytong téglából, 30 cm vtg.-ban Ytong falazóhabarccsal, mely rendkívül jól szigetel. A tetőszerkezet függesztőműves fa kontyolt fedélszék. Tetőfedés cserép héjazással készült, a födém hőszigetelését 2x6 cm Isolyth paplannal oldották meg.
A lakószint padlószerkezeti hőszigetelése 4 cm-es lépésálló Isolyth hőszigeteléssel készült. A homlokzati nyílászárók Hofstadter gyártmányú, 4 kamrás műanyag szerkezetűek, thermoplan üvegezéssel, redőnyökkel a hálószobákon. Belső ajtói faszerkezetűek.
Fűtésrendszere a háznak cirko gázkazánról működik, padlófűtéssel és radiátorokkal szerelve. Kiegészítésként télen a fűtésről, nyáron a hűtésről 2 db klíma gondoskodik. Vegyes tüzelésű fűtésrendszerhez a kémény ki lett alakítva. 2 villanyóra és 2 vízóra van.
A 189 nm alapterületű lakóház hatalmas amerikai konyhás nappali+étkező, 3 szoba, 1 félszoba,
tágas fürdőszoba, 2 toalett, kamra, mosókonyha,előszoba és 2 beállós garázs kialakítást kapott. A nappali kapcsolódásában fedett teraszról csodálható a kert szépsége, ahova az egyik hálószobából is van kijárás.
Az 1350 nm szépen gondozott kert végében patak folyik. A telken egy 20 nm-es beton alappal épült faház biztosít helyet a szerszámoknak,fűnyírónak.
A 2 beállós garázs elektromos kapuval felszerelt, mely térköves udvarról megközelíthető. Az ingatlan félszobája, mely dolgozó szobának is kiváló, külön bejáratról is megközelíthető, amennyiben vállalkozását otthonában üzemeltetné.
Bútorzatát illetően a konyhabútor beépített gépeivel és a bépített bútorok a vételár részét képezik, egyéb bútorzat megegyezés tárgya.
Amennyiben jó döntést szeretne hozni saját és családja számára ingatlan vásárlás során, ezzel a házzal nem fog mellé garantáltan. Számos lehetőség rejlik még benne.

Hívjon bizalommal,ha szeretné személyesen is megtekinteni.
Telek Bernadett 06703677606

INGYENES hitelügyintézés,CSOK több bank ajánlatából személyre szabottan, valamint teljeskörű lebonyolítás, jogi háttérrel irodánknál.


Elhelyezkedés

Kecskéd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550013


+36 70

Ingatlannet kód: NET6550013

Az általad megtekintett eladó kecskédi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 189 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 350 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 608 466 Ft, ami a kecskédi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Telek Bernadett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550013. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskéd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.