star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 479 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 838 m²

    telek

Vételár:

369 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 479 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 838 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 479m²


Ár:

369 000 000 Ft

Építés éve
2011
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

RITKASÁG, FIATAL ÉPÍTÉSŰ OTTHON Kadafalván! Jó megközelíthetőséggel mivel autópálya 15 percre van de mégis csendes utcában található.

Eladó Kecskemét-Kadafalván fiatal építésű részén, a Belvárostól 10 perc autóútra, nappali+4 szobás, prémium minőségben megépített, különlegesen parkosított, végig körbekerített telken található, dupla garázsos családi ház!

A praktikumnak és kényelmi tervezésnek köszönhetően, igazán élhető otthona lehet!
A dupla garázs mellett, térkövezett bejárón több autó parkolása megoldott. Az udvarban 30 m2-es tároló és külön lakrésszé alakítható épület is lett építve.
A nagy méretű téliesíthető fedett terasz, grillsütővel, hatalmas üvegfelülettel kapcsolódik a földszinti nappalihoz. A wellness részen 3 funkciós szauna, (finn, infra, és sószoba), jakuzzi, medence, konditerem, pihenősarok, tusoló és ez mellett egy mozi szoba lett kialakítva. A tágas konyha-étkező részből, illetve a nappaliból jutunk egy földszinti hálószobába, aminek külön fürdőszobája van. A vendégszoba is rendelkezik saját wc-vel, és fürdő helyiséggel. Az emeleti hálószobákhoz az erkélykapcsolat abszolút egyedi hangulatot ad, illetve a riasztó és kamerarendszer az egész házban beépítésre került.

további extrák:
- Öntözőrendszer- fúrót kútról
- Szellőztető rendszer + lélegző szigetelés
- 36m2 napkollektor – meleg víz + fűtés
- 6x3-as ellenáramoltatós, fűthető medence (házban)
- 2 beállós fűthető garázs
- alacsony rezsiköltség- gáz, napkollektor, vízteres kandalló, 2 hőszivattyús klíma
- 2 generációs ingatlan (besorolás) 2x1700m3 gáz kedvezményesen
- kerti pince, tárolásra
- gyümölcsfák
- riasztó
- tégla + 10cm szigetelés

Az egész ingatlant prémium minőségű anyagok, élhető nagyságú terek és otthonos, meleg hangulat jellemzi, melyben minden funkció megtalálható!

AZ INGATLAN KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ UTÁN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN TEKINTHETŐ MEG!

irányár: 369000000 Ft

Referencia szám: HZ060990


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6515712


Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6515712

Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 479 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 838 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 369 millió Ft, négyzetméter ára 770 355 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Baski Attila referens a Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515712. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.