star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 110m²


Ár:

94 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2018
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÚJABB ÉPÍTÉSŰ NAPPALI+4 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ GARÁZZSALEladó Kecskemét kertvárosi övezetében egy 110 m2-es hasznos alapterületű ÚJABB TÉGLA ÉPÍTÉSŰ családi ház, 22 m2-es garázzsal, fedett terasszal és parkosított, rendezett udvarral.Az átgondolt elrendezésű amerikai konyhás nappalival-étkezővel, négy szobával, egy fürdőszobával, egy külön nyíló WC-helyiséggel, egy közlekedővel, egy háztartási helyiséggel, egy kamrával és egy terasszal rendelkezik.A tervezésnél szempont volt, hogy a közösségi tér teljesen leszeparálható legyen a szobáktól.Tájolása és a sok ablak miatt egész nap természetes fény árad be a szobákba.Az otthon melegvíz-ellátásáról és a fűtésről kombi gáz-cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéses hőleadással.A külső műanyag nyílászárók 3 rétegű üveggel ellátottak, a belsők kiváló minőségű fa szerkezetű ajtók. A családi ház minden helyisége igényes kivitelezésű, minőségi alapanyagokkal. A megfelelő hőmérsékletről légkondicionáló gondoskodik. A közművek közül a villany -, a városi víz- és gáz-ellátás a telken belül kiépített, a városrészen a szennyvíz-elvezetés kiépített aknával megoldott. A ház folytatásában egy 22 m2 nagyságú garázs található, mely a házból közvetlenül is megközelíthető. Az udvar részben térkövezett, részben parkosított, a növényzet gondozását öntözőrendszer biztosítja.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, pár perces autóúttal a város infrastruktúrája - többféle bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, egészségügyi rendelő, benzinkút - elérhető. A tömegközlekedés megoldott. A 2018-ban épült ingatlan a város folyamatosan bővülő részén, új építésű családi házak szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik elKifejezetten ajánlom nagy családosoknak.Eladás és vétel teljeskörű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért.Teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban, bank függetlenül.Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is! Ingatlan ügyeivel keressen bátran!

Referencia szám: HZ074887


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596383


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596383

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 862 727 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Trabach Katalin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596383. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.