star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 300 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 708 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 300 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 708 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 300m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
1912
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kivételes ajánlat újra álmodóknak és befektetőknek a belváros egyik kiemelt utcájában!

A belváros peremén patinás ingatlanok között, kiemelt utcában, egy kifejezetten nagy telekkel remek alapokkal rendelkező téglaépület együttes várja új tulajdonosát.
Az összesen, kb. 300 m2 beépített hasznos alapterület, akár 4 részre is elkülöníthető (100+70+60+70). Kiváló 2 vagy akár 3 generációsnak is, A kiemelt helyen található felújítandó ingatlan hasznosításának csak a képzelet szab határt. Teljes közmű az ingatlanban.
Ingatlan főbb jellemzői:
Falazat: tégla
Fa nyílászárók
Fűtés: Gázkazán
Teljes közmű.
Állapot: felújítandó
Alapterület: 300 m2
Telek: 708 m2
2 villanyóra. 3x16 A
Beépíthetőség: 50%
Magassági korlát: 6 m

Jelenleg is lakható állapotban van az egyik, 95 m2-es lakrész. Fa nyílászárók, klasszikus belső spalettás ablakok. Ez az épületrész 20 cm-es álmennyezettel és szigeteléssel rendelkezik. 2023-ban villanyvezetékek cseréje megvalósult.
Kiváló lehetőség arra, hogy egy jó alapokkal rendelkező ingatlanban álmodhatja meg új otthonát az leendő tulajdonos, belvárosi környezetben.
A belső nagy udvaron, egy lomtalanítás után, tágas, napos belső teret kapunk . A fedett terasz az belső udvarra néz, ahonnan 2 bejárat is nyílik az ingatlanba. Gépjármű beállás közvetlenül az utcáról az udvarra megoldható, akár 4 jármű részére is.
Az ingatlan fűtését radiátorokkal, egy kombi Westen gázkazán biztosítja.
A ház külső szigetelése az új tulajdonosra vár.
Tetőszerkezet jó állapotban van a tulajdonos tájékoztatása szerint, masszív fagerendák, öntartó zsalu tetőszerkezet. A padlástér kívülről érhető el.
Az utcafronti homlokzat (amely a keskenyebb oldala az épületnek) örökségvédelem részeként homlokzatvédelem alatt áll, viszont ez a homlokzati rész remek állapotban van.

Teljes körű ügyintézéssel forduljon hozzám bizalommal!
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: HZ011627


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632853


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632853

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 708 m². További jellemzői: az építés éve 1912, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632853. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.