star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kemecse

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 295 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Kemecse

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 295 m² telek

  • Eladó ház Kemecse

  • 100m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1983
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

VALÓSÍTSA MEG SAJÁT ELKÉPZELÉSEIT, SAJÁT IGÉNYE SZERINT!
Jelenleg ez a ház is próbál új életet kezdeni, ezért türelmesen várja a beavatkozást és átalakítást szeretettel vállaló új lakóit.
Kemecse központjában tulajdonosként kínálom megvételre, nagyszerű adottságokkal és bőséges átalakítási lehetőségekkel rendelkező, 1295 nm-es telken fekvő, 100 nm-es + 70 nm-es (pince) alapterületű, összkomfortos, felújítás alatt álló családi házamat aszfaltozott utcában.
Az ingatlan 1983-ban épült, HB 30-as téglából, szigetelt és cseréptető fedéssel rendelkezik. A felújítás részben elkezdődött, a faablakokat felváltották a műanyag-nyílászárók illetve a műanyag biztonsági bejárati ajtó is a helyére került. A víz és villanyvezetékek cseréje megtörtént. A fűtésről gáz-kazán és a vegyes-tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A sok-sok ablakoknak és a K-D-Ny-i tájolásnak köszönhetően, kifejezetten világos terekről beszélhetünk.
A lakásba belépve egy nagyobb előtérbe jutunk, onnan jobbra nyílik egy szoba, aztán konyha + étkező, kamra, fürdőszoba+Wc, kézmosó Wc és innen közvetlenül lépcsőn mehetünk le a pincébe. Itt egy garázs és egy tágas kazánház került kialakításra. 7 lépcső vezet fel a galériára, ahonnan két külön nyíló szoba van, ami saját terasz ajtóval rendelkezik. A konyhából a hátsó teraszra jutunk ki, ahol a medence látványa fogad és csalogat. A kert parkosított örökzöld tujákkal, a ház előtti kertben egy hatalmas tulipánfa ékeskedik. Virágzáskor elbűvölő látvánnyal csal mosolyt az arcunkra. Az udvaron plusz egy garázs is kapott helyet. A hátsó kertben 5 diófa és málna lett ültetve még a régi tulajdonos által. Van egy jó hírem, ha nem szeretne a hátsó kerttel foglalkozni vagy nagynak találja a kertet, a telek vége egy másik utcára végződik, így akár leválasztható és építési telekként eladható.
A közlekedés kiváló, Buszmegálló és Vasútállomás pár perc sétára van, jó szomszédok, számos üzlet és szolgáltatás 200 méteren belül. További bővebb információért keressen bizalommal!
Nyíregyházi lakás beszámítására is van lehetőség.
FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!
Ár: 35 M Ft
Tulajdonos telefonszáma: 0630-424-2802


Elhelyezkedés

Kemecse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531750


+36 70

Ingatlannet kód: NET6531750

Az általad megtekintett eladó kemecsei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 295 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 350 000 Ft, ami a kemecsei átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Reményi Sarolta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531750. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kemecse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.