star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kemence

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 975 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó ház Kemence

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 975 m² telek

  • Eladó ház Kemence

  • 120m²


Ár:

21 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Kemencén, a Pest megyei, festői szépségű településen, 975 m2-es telek, 120 m2-es felújítandó családi házzal eladó! Az ingatlan a főút zajától távolabb, csendes utcában helyezkedik el. Az ingatlan belterületi, lakóház- udvar besorolású. A ház bejárata előtt fedett 8 m2-es pihenőteraszt alakítottak ki. Az épületben az utcafrontra néző dél-keleti tájolású, 3 külön bejáratú nagyszoba, dolgozószoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, spejz található. A településre jellemzően ez a ház is tégla, vályogtégla, terméskő falazattal került megépítésre 1960-ban. A megemelt alapnak köszönhetően a ház falai szárazak, nedvességmentesek. A fafödémes mennyezet vakolt. A cserépborítású tető jó állapotú, hullámmentes, néhány éve lett teljes egészében átlécezve. Az ereszcsatornák is újszerűek. A szobák hajópadló, a többi helyiség kőlap padlóburkolattal rendelkezik. A nagyszobák ablakai redőnyökkel lettek felszerelve. A fürdőszoba kádas kialakítású volt, a WC a fürdőszobában volt elhelyezve. A fürdőszoba jelenleg szét van szedve, a vízvezetékek a falakban épek. A meleg vízellátásról villanybojler gondoskodott. Az épület fűtése kályhákkal, a két nagyszoba között cserépkályhákkal történik. A vezetékes gáz bevezethető, a vezeték a ház előtt található. A házba a vízvezeték és az elektromos áram lett bevezetve, a 20 amperes villanymérő ki van kötve, mivel az épületet nem lakják. A településen a szennyvízcsatorna hálózat még nem épült ki, így a szennyvízelvezetésre emésztőt használnak. A 10 m2-es ház alatti pincébe a tüzelőtárolóból lehet lejutni. Az udvarba gépkocsikkal be lehet állni. Az udvar rendezése már elkezdődött. Az ingatlan jó minőségű, aszfaltozott útról közelíthető meg. A település közismert, népszerű idegenforgalmi célpontnak számít, turistautak kiindulópontja. A településen nagy sodrású patak is keresztülvezet. A kisvasút és a vasúti múzeum is sok látogatót vonz a településre. A gyermekes családok a strandot is kedvelik, éttermek, cukrászdák, üzletek is az odautazók kényelmét szolgálják. Az utóbbi években egyre többen vásárolnak ingatlant lakhatási és nyaralási célokból, ami egyben remek befektetés. Az ingatlan turisztikai célokra is hasznosítható! Az ingatlan tehermentes, megvásárlása esetén azonnal birtokba vehető! Ára: 21.000.000.-FtHa ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
Tel:06-30-2741-790


Elhelyezkedés

Kemence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547381


+36 30

Ingatlannet kód: NET6547381

Az általad megtekintett eladó kemencei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 975 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 175 000 Ft, ami a kemencei átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547381. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kemence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.