star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kemendollár

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 422 m²

    telek

Vételár:

37,99 millió Ft

Eladó ház Kemendollár

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 422 m² telek

  • Eladó ház Kemendollár

  • 78m²


Ár:

37 990 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Csendes településen, Zalaegerszegtől 15 km-re KEMENDOLLÁRON kínálom eladásra ezt az 1422 nm-es sík, rendezett telken fekvő 78 nm-es tégla falazatú, kiváló elrendezésű családi házat.
Az ingatlan teljes belső felújítása során, víz-villany vezetékek, ablakok cseréje, az aljzat betonozása és szigetelése, padlófűtés előkészítése, mennyezet profilozása megtörtént. A fürdőszoba befejezése, előkészített belső falak festése, és a a kazán kiválasztása igény szerint már az új tulajdonost várja.

A főbb jellemzők:
-1422 nm körbekerített, sík terület
-78 nm-es hasznos alapterületű ház
-3 rétegű műanyag ablakok
- száraz pince, tároló, melléképület
-tágas nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, mosókonyha, fürdő, WC, szélfogó
-teljes közművel ellátott
-jogviszonyok rendezettek
-telken fúrt kút, sok gyümölcsfa
-buszmegálló közel
-új villanyóraval, éjszakai árammal ellátva

Szomszédos községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt megtalálható. E kedves kis település nyugodt pihenést biztosít az itt élőknek. Szép természeti környezet, jó levegő, dimbes-dombos erdők sokasága jellemző a tájra.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Mosókonyha
3m²
Előszoba
2.85m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
34.5m²
Szoba
8.1m²
Szoba
11.6m²
Szoba
11.6m²

Elhelyezkedés

Kemendollár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635678


Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

HASONLÓ INGATLANOK


18 800 000 Ft

Kemendollár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 75m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635678

Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó kemendollári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 422 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 37,99 millió Ft, négyzetméter ára 487 051 Ft, ami a kemendollári átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Nikitscher-Rigó Diána referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635678. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kemendollár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.