star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kenderes

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 504 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Kenderes

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 504 m² telek

  • Eladó ház Kenderes

  • 70m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Kenderesen, jó környéken, a Dózsa György úton eladó egy rendkívül jó állapotú, gondosan karbantartott, néhány éve felújított családi ház.A 70 nm-s ingatlan két külön helyrajzi számon nyilvántartott , összesen 1504 nm-s , gondozott telken helyezkedik el, mely két utcából is megközelíthető. A családi ház vályogból épült, a tetőt cserép fedi.Az ingatlan felújítása során a teljes villanyvezeték,és a vízvezeték rendszer ki lett cserélve.A ház fűtéséről elsősorban a központi helyen található hatalmas beépített cserépkályha gondoskodik, de emellett gázkonvektorok vannak minden helyiségben,illetve egy központi hűtő-fűtő klíma is be lett szerelve.Az épületben két konyha található. A főépületben lévő konyhába egy gyönyörű szép, borovi fenyőből készült, konyha bútort építettek be. A nyári konyha egy teljesen új gázkészüléket kapott.Itt helyezték el a mosógépet,és a szárítógépnek is van hely. A helyiségeket szalagparkettával,illetve járólapokkal burkolták.A helyiségek fala tükör simára glettelt, a mennyezet nikecel borítást kapott. A melléképületben tároló helyiség, garázs, ólak, terménytároló találhatóak. A tágas teraszt polikatbonát tetővel fedték. Az ingatlan alkalmas Falusi Csok igénybevételére is. Rendkívül jó állapotú, ide csak be kell költözni.Az irányára is nagyon kedvező: 24,9 M Ft , amelyért egy igényes szép családi házat kap új tulajdonosa.Amennyiben a berendezést is szeretné megvásárolni az új tulajdonos, abban az esetben erre is van lehetőség. Hiteltanácsadóval,ügyvédi háttérrel, teljeskörűen lebonyolítjuk ingatlan vásárlását.Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Kenderes, Kenderes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613809


+36 20

Ingatlannet kód: NET6613809

Az általad megtekintett eladó kenderesi (Kenderes) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 504 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 355 714 Ft, ami a kenderesi átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Tokai Sándorné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613809. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kenderes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.