star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerekegyháza

  • 200 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 641 m²

    telek

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó ház Kerekegyháza

  • 200 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 641 m² telek

  • Eladó ház Kerekegyháza

  • 200m²


Ár:

59 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS, 97 M2-ES FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ KEREKEGYHÁZÁN !A ház belseje tágas és világos: egy nappalival és három teljes értékű hálószobával rendelkezik, amelyek bőséges teret biztosítanak egy család számára. A jelenlegi tulajdonosok ajánlatot tesznek arra, hogy a teljes bútorzat a házban maradhat, ami még gyorsabbá és zökkenőmentesebbé teheti az átadást. Az ingatlan ráadásul gyorsan birtokba vehető, és CSOK PLUSZ támogatással még kedvezőbbé tehető a vásárlás.Az épület megbízható, vegyes tüzelésű kazánnal rendelkezik, ami a fűtési költségeket tekintve kedvező választás lehet a hidegebb hónapokban.A rendszerhez, csatlakoztatva van egy 1000 literes Puffertartály, amely segítségével az előálított melegvíz akár napokon keresztül cirkulál a fűtési rendszerben. A gáz, mint közmű is be van vezetve az ingatlanba, így igény szerint bővíthető a fűtési alternatíva. A ház jó állapotban van,a villanyhálózatát nemrég cserélték, a külső falak és a födém is szigeteltek, ezáltal növelve az energiatakarékosságot és az otthon kényelmét.Tulajdonságok: - Telek 641 m2- Lakrész 97 m2- Melléképület,tároló : van - Építés éve : 1986 - Falazat típusa : tégla- Szigetelt homlokzat és födém - Cserélt villanyhálózat (3 fázisú ipari áram)- 3 külön nyíló szoba- Tetőtér beépítési lehetőség (kész tervek) - Szuterén (kapcsolat a lakrésszel)- Rendezett jogi háttérTaláljon otthonra Kerekegyházán! A település Bács-Kiskun megyében fekszik, csendes, békés környezetben, mégis könnyen elérhető távolságban van a nagyváros nyüzsgésétől. Kiváló lehetőség azok számára, akik a nyugodt vidéki életet részesítik előnyben, de nem akarnak lemondani a mindennapi szükségleteik könnyű elérhetőségéről. A környék kedvező földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg szabadidős tevékenységre nyújt lehetőséget a kirándulásoktól kezdve a kulturális programokig. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget!Keressen bizalommal.
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ038970


Elhelyezkedés

Kerekegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6653716


+36 20

Ingatlannet kód: NET6653716

Az általad megtekintett eladó kerekegházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 641 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 299 950 Ft, ami a kerekegházi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerekegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.