star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerkakutas

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 407 m²

    telek

Vételár:

11,5 millió Ft

Eladó ház Kerkakutas

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 407 m² telek

  • Eladó ház Kerkakutas

  • 77m²


Ár:

11 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklőd,

Az Őrség peremén található, vidéki szerelmeseknek kiváló, a városokhoz (Őriszentpéter, Lenti) közel eső Kerkakutason vált eladóvá ez a kis hangulatos, tornácos, boltíves melléképületekkel tarkított parasztház.
Amit érdemes az ingatlanról tudni: a ház az 1960as években épült, alapja beton, falazata tégla. A tető korához képest nincs rossz állapotban, persze a cserép már cserére szorul, itt-ott emiatt kisebb beázások nyomai találhatóak. A villamos hálózata még a régi, a víz az épületbe be van vezetve, de fürdőszoba nem került kialakításra. A gáz igény esetén beköttethető. Az udvarban egy kerti csap és egy soha nem használt szennyvíz tisztító rendszer található. A vidéki hangulatot a gyümölcsfák, a kert, a felújítandó, de így is gyönyörű melléképületek, ólak, teraszok és pajták teszik még varázsosabbá.
A kert összesen 1407 nm nagy. A terület kiválóan alkalmas önellátó gazdálkodásra, mind állat tartás, mind saját termesztésű zöldség, gyümölcs kiválóan megtermelhető és tárolható itt.
További kérdés miatt keressen bizalommal, ha pedig nincs több kérdés, akkor jöjjön el szeressen bele és legyen az Öné. alacsony fenntartás, csendes utca, kertrész, közeli belváros, terasz, zöld övezet, melléképület, lakható melléképület, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Kerkakutas, Kerkakutas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556577


+36 30

Ingatlannet kód: NET6556577

Az általad megtekintett eladó kerkakutasi (Kerkakutas) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 407 m². További jellemzői: az építés éve 1960. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 11,5 millió Ft, négyzetméter ára 149 351 Ft. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556577. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerkakutas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.